Omstilling iOS

Efter at Apple har sendt iOS 10.3 ud, har de lavet en rettelse, så man i alle IKKE Apple udviklede Apps skal bekræfte nummeret ved at trykke på “Ring”, hvis man har trykket på et telefonnummer. Det betyder derfor, at man ifm. omstilling fra MMOB, vil se en boks med et 4 tal (Se billede til højre). For at omstille opkaldet, skal man trykke “Ring” på denne boks.

Grunden til at der kommer en boks med et 4 tal, er at Telia i deres Platform, omstiller opkald ved at ringe op til 4.

Det gælder også hver gang man bare skal ringe et nummer op, når vil den poppe op med nummeret når man trykker på en kontakt og viser nummeret man vil ringe op til, så man skal lige klikke ring en ekstra gang.

Ved blind omstilling (Kold omstilling) trykker man på pilen ude til venstre, som kommer frem hvis man har et aktivt opkald. Her vil den poppe op med et langt nummer, hvor man blot trykker ring og så omstiller den opkaldet koldt/blindt. Den stiller opkaldet om så snart modtageren besvarer telefonen i den anden ende og vil meddele dig, at opkaldet nu er omstillet. Vi venter med at ligge på til modtageren besvarer kaldet, så vi sikrer os, at opkaldet går igennem, hvis man ikke vil vente, kan man bare ligge på ved at trykke på det røde rør og så er opkaldet også stillet igennem.

IMG_0018
IMG_0019