Integreret telefoni i Skype for Business 

 

Vi styrker din Skype for Business med helt nye muligheder

 

 

 

 

Se video

Skype for Business giver dig et overskueligt overblik

One number – Valgfri enhed

Vi sørger for at omstille alle dine numre til ét nummer – så bestemmer du selv hvor du vil besvare dit opkald.

Ring op fra fra din Skype klient

Med Skype kan du foretage og modtage opkald – direkte i din Skype Klient, nemt og tilgængeligt.

Exchange integration

Dermed kan dine kollegaer altid se, hvis du fx er optaget i et møde eller ude af huset.

Komplet integration med Skype for Business

Opkaldsfunktioner

Under en igangværende samtale giver Skype dig mere funktionalitet. Du kan nemt tilføje en ekstra person til samtalen eller omstille opkaldet direkte til en kollega.

Statusbesked

Lad dine kollegaer vide, hvis du er syg – på ferie eller noget andet. Skriv en status på Bizfone.dk eller i Skype-klienten, og den opdateres straks begge steder.

Exchange Synkronisering

Du kan synkronisere din Outlook-kalender med Bizfone.dk og Skype for Business. Dermed kan dine kollegaer altid se, hvis du fx er optaget i et andet møde.

Plug and Play med Skype for Business og Office365

Har I allerede Skype for Business og Office365 i jeres virksomhed, mangler I kun Bizfone for at fuldende jeres kommunikationsløsning.

Hele vores setup er Plug & Play, så implementeringen er både nem og hurtig. Det betyder, at I hurtigt kan komme i gang med alle de nye muligheder for en mere effektiv kommunikation.

Med Skype for Business fra Bizfone får I en fremtidssikret kommunikationsløsning, som altid passer til jeres behov.

Kompatibel med:

Profiler

Når du ringer med Skype-klienten, kan du selv vælge, hvilke nummer der skal vises. Dermed får dine kunder dit arbejdsnummer i stedet for dit privatnummer.

Omstilling

Omstil et kald til en kollega eller en ekstern kontakt – selvom du bruger Skype-klienten. Under et opkald kan du også bruge omstillingsbordet på Bizfone.dk til at omstille.

Køer

Log på én eller flere af virksomhedens telefonkøér i Bizfone app’en eller på Bizfone.dk, og besvar indgående kald fra kunder med Skype-klienten.

Tilføj til samtale

Har du behov for at tilføje én eller flere personer til en samtale, bruger du blot Skype eller Bizfone.dk. Her kan du vælge at tilføje interne og eksterne kontakter til samtalen.