Nyheder fra MobiKOM

 

Vi opdaterer løbende siden med nye funktioner

Bizfone.dk på engelsk

Vi er glade for at kunne fortælle, at du nu kan du få Bizfone.dk på engelsk, så de af dine medarbejdere, der ikke taler dansk, nemmere kan udnytte de mange muligheder på Bizfone.dk. Den efterspurgte funktion kan også være en stor fordel, hvis I har afdelinger udenfor Danmark.

Sådan skifter du sprog på Bizfone.dk
Vælg indstillinger på tandhjulsymbolet, hvorefter du kan vælge ‘sprog’ og skifte det til engelsk.

 

Som administrator kan du også skifte sproget for de enkelte brugere direkte i PBXadmin. Det gør du ved at vælge den pågældende medarbejder under ‘Medarbejdere’ i menupunktet ‘Basale funktioner‘ og vælge sproget.

 

Vi håber I får glæde af den nye funktion og hvis der er spørgsmål eller andet, så tag endelig kontakt til os.

MobiKOM udviklede og lancerede Danmarks første Mobile Omstillingsbord til Smartphones i 2011 og i dag er vi et dansk teleselskab, som leverer telefoniløsninger til erhvervslivet. Vi fortsætter derfor med at forbedre og udvikle vores produkter, så de lever op til vores kunders behov og forventninger om, at vi er et af Danmarks førende teleselskaber til erhvervslivet.

Vi vil gerne gøre tingene mere enkelt og gennemskueligt. Derfor har vi valgt at tilbyde erhvervslivet en fremtidssikret telefoniløsning hvor alt funktionalitet er inkluderet i prisen. Vi tror på, at vi med vores kompetencer og erfaring i branchen kan skabe loyale og tilfredse kunder ved, at tilbyde dem løsninger hvor der er frihed til at bruge alle vores funktioner og samtidig tilbyde kunderne, at der ikke er nogen form for binding på vores løsning.

“Vi laver en unik løsning til Jer, ligesom vi har gjort til alle vores andre tilfredse kunder”

MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Sport24
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Milton Huse
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Kinnarps
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – HTH køkkener
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Daxiomatic
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Jeros