Nyheder fra MobiKOM

 

Vi opdaterer løbende siden med nye funktioner

Det nye Wallboard giver overblik over jeres telefoni

MobiKOM lancerer den 01.07.2019 vores nye Wallboard, som er en ny og forbedret udgave af det, der i dag hedder Storskærm. Wallboardet giver jer en oversigt med live opkaldsstatistik over jeres indgående kald – og har nu fået en masse nye muligheder og et grafisk løft.

 

Skab overblikket med moduler

Wallboardet bygges op af moduler, der fx viser opkaldsstatistik eller alle medarbejdere, der er tilmeldt en bestemt kø. Det nye Wallboard kan opdeles i 1, 2 eller 3 kolonner, og der kan nemt rykkes rundt på modulerne via drag and drop. Det gør, at du kan få endnu mere indhold med på Wallboardet, og på samme tid giver det mere fleksibilitet til at skræddersy det, så det passer til netop jeres behov.

 

Wallboardet har også fået et grafisk løft, så farver og tekster nu er meget nemmere at se fra lang afstand. Designet er også blevet optimeret, så Wallboardet altid tilpasser de enkelte moduler og deres indhold optimalt på alle skærmstørrelser – også på tablets og mobiltelefoner.

 

Gør Wallboardet helt unik

Der er også kommet endnu flere muligheder for at tilpasse Wallboardets layout præcis efter jeres ønsker. Udover at brande topbjælken i Wallboardet med jeres eget logo eller farve, kan I nu også i stedet vælge udelukkende at skrive en tekst i venstre hjørne.

Derudover har et meget efterspurgt ønske været et nat-tema til Wallboardets udseende, så I nu selv bestemmer, om Wallboardet skal have en sort eller hvid baggrund.

 

Fem forskellige sprog

Sidst men ikke mindst, kan Wallboardet vælges på både dansk, engelsk, norsk, svensk eller tysk, hvis I f.eks. har afdelinger i udlandet. Tag kontakt til os, hvis du ønsker jeres Wallboard på et andet sprog end dansk.

 


 

Det skal du være opmærksom på

Hvis du allerede i dag bruger storskærm, vil du automatisk få det nye Wallboard, når det lanceres den 01.07.2019. Hvis du aldrig slukker for din skærmside, skal du dog genindlæse siden, for at skiftet slår igennem.

Vær opmærksom på, at hvis du har det samme Wallboard kørende flere gange i samme browser på en computer, vil de ikke opdatere korrekt. For at løse dette og fx have tre ens Wallboards kørende på samme tid, skal du åbne to af dem i inkognitotilstand.

Vi håber, at I bliver glad for den nye funktion – og er der spørgsmål, tager I endelig bare fat i os.

MobiKOM udviklede og lancerede Danmarks første Mobile Omstillingsbord til Smartphones i 2011 og i dag er vi et dansk teleselskab, som leverer telefoniløsninger til erhvervslivet. Vi fortsætter derfor med at forbedre og udvikle vores produkter, så de lever op til vores kunders behov og forventninger om, at vi er et af Danmarks førende teleselskaber til erhvervslivet.

Vi vil gerne gøre tingene mere enkelt og gennemskueligt. Derfor har vi valgt at tilbyde erhvervslivet en fremtidssikret telefoniløsning hvor alt funktionalitet er inkluderet i prisen. Vi tror på, at vi med vores kompetencer og erfaring i branchen kan skabe loyale og tilfredse kunder ved, at tilbyde dem løsninger hvor der er frihed til at bruge alle vores funktioner og samtidig tilbyde kunderne, at der ikke er nogen form for binding på vores løsning.

“Vi laver en unik løsning til Jer, ligesom vi har gjort til alle vores andre tilfredse kunder”

MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Sport24
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Milton Huse
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Kinnarps
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – HTH køkkener
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Daxiomatic
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Jeros