FAQ

 

Vælg en kategori og find svarene på dine spørgsmål

Gennemtestet i følgende browsere

MobiKOMs forskellige hjemmesider virker i de mest benyttede browsere

 

Understøtter ikke Bizfone Softphone**

 

 

MobiKOMs hjemmesider (herunder Bizfone.dk) er testet og virker på de to seneste versioner af ovenstående browsere. Ovenstående browsere skal benyttes på enten PC eller Mac, og det er nødvendigt, at du som minimum benytter Windows 7 eller Mac OS X 10.7.

Der kan være andre/ældre browsere, hvor MobiKOMs hjemmesider virker, men dette kan vi ikke garantere. Vi anbefaler derfor, at du benytter den nyeste version af Google Chrome eller Mozilla Firefox til enten PC eller Mac.

*I Firefox kan der ikke differentieres mellem lydenheder. Det vil sige, at samtalelyd og ringetone afspilles fra den samme lydenhed, fx et headset.

**Generel funktionalitet på Bizfone.dk understøttes i disse browsere, men softphone-funktionalitet understøttes ikke.

 

Vores software er ikke nævnt her?

Vi tester kun med de mest almindelige browsere og styresystemer som vist ovenfor. Vi kan derfor ikke garantere, at vores hjemmesider virker i andre browsere og styresystemer. Det betyder dog ikke, at vores hjemmesider ikke kan virke i andre browsere og styresystemer. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

 

Browsere på tablets og mobiltelefoner?

Vi tester ikke brug af browsere på tablets og mobiltelefoner og kan derfor ikke garantere, at vores hjemmesider fungerer optimalt på disse.

 

Visning på storskærme?

Vores storskærmsmodul virker på alle digitale skærme. Vores storskærmsmodul er browserbaseret og kan derfor benyttes med de browsere og styresystemer, som vi anbefaler ovenfor. Til at styre storskærmsmodulet på en skærm anbefaler vi, at man tilkobler en computer, en Chromebit eller en Raspberry Pi og derudover sørger for, at den er opdateret med den nyeste browser.

 

Hvad med brug af fjernskriveborde?

Vi tester ikke brug af fjernskriveborde, da der er mange netværksmæssige restriktioner, som ligeledes kan variere. Vi kan derfor ikke garantere, at vores hjemmesider fungerer ved brug af fjernskriveborde fx. Citrix.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Åbningstider Support Man – tors: 08.00 – 16.00 Fre: 08.00 – 15.30 Kontakt os på tlf.: 70 20 32 72 eller via mail mobikom@mobikom.dk. Eller kontakt os via kontaktformuleren herunder

10 + 14 =

MobiKOM Reference – Milton
MobiKOM Reference – Milton