FAQ

 

Vælg en kategori og find svarene på dine spørgsmål

Microsoft Teams status (beta)

Her har vi samlet mange af de spørgsmål der er omkring Teams status

 

Hvad betyder det, at jeg kan abonnere på min Teams-status?

Funktionen giver dig mulighed for automatisk at lade Teams sætte dig som optaget på alle dine telefoner hos MobiKOM, hvis du har et Teams-opkald eller sidder i et Teams-møde.

Hvis du f.eks. sidder i et Teams-opkald og samtidig får et opkald på din mobil, vil mobilen også være optaget, hvis den har et MobiKOM-abonnement.

Når du er optaget på alle dine telefoner, vil kald hertil fortsat følge dine ringeprofiler – præcis som du er vant til i dag.

Alle MobiKOM-brugere kan benytte funktionen – også selvom man ikke har MobiKOMs Teams-telefoni integreret.

 

Hvilke statusser i Teams sætter mig som optaget på alle mine telefoner?

Abonnerer du på din Teams-status, bliver du sat som optaget på alle dine telefoner i MobiKOM-løsningen, hvis du har én af nedenstående statusser i Teams:

In a call får du f.eks. som status, når du sidder i et Teams-opkald.

 

 

 

In a meeting får du f.eks. som status, hvis du har oprettet et Teams-møde direkte i kalenderen i Teams eller du deltager i et Teams-møde. Du kan f.eks. også få statussen, hvis du opretter et Teams-møde i din Outlook-kalender og i selve mødeindkaldelsen har valgt, at du under mødet, vil vise dig som Optaget.Vær opmærksom på, at hvis du f.eks. blot opretter en almindeling Outlook-aftale, vil du ikke få statussen In a meeting i Teams, og du vil derfor heller ikke blive sat som optaget på alle dine telefoner.

 

 

 

Presenting vil du f.eks. få som status, hvis du deler din skærm under et Teams-møde.

 

 

 

På dansk hedder de tre statusser tilsvarende I et opkaldPræsenterer og I et møde.

 

Hvordan aktiverer/deaktiverer jeg abonnering på Teams-status?

Tag fat i den teleansvarlige i din virksomhed.

For at få aktiveret abonnering på Teams-status skal du tage fat i den teleansvarlige i din virksomhed.

 

Hvorfor er abonnering på Teams-status en beta-version?

Da Microsoft statusvisning i Teams er en funktion, som de løbende arbejder på at forbedre, kan grundlaget for MobiKOMs abonnering på Teams-status ændre sig.

MobiKOMs abonnering på Teams-status er gennemtestet, men vi oplever, at Microsoft ikke er færdige med at arbejde på og forbedre deres egen statusvisning i Microsoft Teams.

Da vores funktion abonnerer på statusser fra Teams, er denne ikke stærkere og mere retvisende end det grundlag, vi får fra Microsoft. Derfor har vi for nu angivet vores funktion som en beta-version, for at indikere, at funktionen kan opføre sig anderledes end forventet.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Åbningstider Support Man – tors: 08.00 – 16.00 Fre: 08.00 – 15.30 Kontakt os på tlf.: 70 20 32 72 eller via mail mobikom@mobikom.dk. Eller kontakt os via kontaktformuleren herunder

14 + 7 =

MobiKOM Reference – Milton
MobiKOM Reference – Milton