Nyheder fra MobiKOM

 

Vi opdaterer løbende siden med nye funktioner

Ny opdatering til Bizfone appen

I den nye opdatering til Bizfone appen (version 4.7.0) har vi taget de første spadestik til at indføre notifikationer og desuden fokuseret på diverse optimeringer og fejlrettelser. App-opdateringen vil være ude den 1. juli 2021.

Notifikationer ved ubesvaret opkald

Du kan nu få en notifikation om ubesvarede opkald, hvis nogen prøver at ringe til dig, imens du allerede har gang i et andet opkald.

Hvis du gerne vil benytte dig af denne notifikation, skal du sørge for, at du har givet tilladelse til at få vist notifikationer i Bizfone appen. Dette gør du under Indstillinger > Notifikationer. Derudover skal Banke på være slået fra. Dette kan du gøre under Generelle indstillinger på Bizfone.dk.

Slet seneste opkald

Det er nu muligt at slette dine seneste opkald under Seneste. Du kan vælge at slette opkaldene en af gangen eller trykke på Rediger, hvor du kan slette flere af gangen.

Udover tilføjelsen af disse 2 nye funktioner, har vi lavet en del forårsrengøring i appen, hvor der er blevet rettet små fejl samt lavet mindre grafiske optimeringer.

MobiKOM udviklede og lancerede Danmarks første Mobile Omstillingsbord til Smartphones i 2011 og i dag er vi et dansk teleselskab, som leverer telefoniløsninger til erhvervslivet. Vi fortsætter derfor med at forbedre og udvikle vores produkter, så de lever op til vores kunders behov og forventninger om, at vi er et af Danmarks førende teleselskaber til erhvervslivet.

Vi vil gerne gøre tingene mere enkelt og gennemskueligt. Derfor har vi valgt at tilbyde erhvervslivet en fremtidssikret telefoniløsning hvor alt funktionalitet er inkluderet i prisen. Vi tror på, at vi med vores kompetencer og erfaring i branchen kan skabe loyale og tilfredse kunder ved, at tilbyde dem løsninger hvor der er frihed til at bruge alle vores funktioner og samtidig tilbyde kunderne, at der ikke er nogen form for binding på vores løsning.

“Vi laver en unik løsning til Jer, ligesom vi har gjort til alle vores andre tilfredse kunder”

MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Sport24
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Milton Huse
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Kinnarps
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – HTH køkkener
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Daxiomatic
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Jeros