Nyheder fra MobiKOM

 

Vi opdaterer løbende siden med nye funktioner

Nyt kaldsflow modul – Optag samtale

Vi har den seneste tid fået et stigende antal henvendelser omkring hvordan man bedre kan understøtte Datatilsynets krav i forbindelse med optagelse af telefonsamtaler. Derfor har vi hos MobiKOM nu lavet et separat modul til vores kaldsflow kaldet “Optag samtale”, der kan indsættes i kaldsflowet hvor end I lyster.

I forvejen har vi muligheden for at optage alle samtaler på en given kø via FTP optagelser. Men med dette modul kan det nu opsættes således at én kø både kan have optagede samtaler og kald som ikke optages. Dette gøres ved at give personen i den anden ende af røret muligheden for at give accept til optagelse af samtalen.

Ved opsætning af modulet kan der nemlig vælges at modtage tastetryk – sættes der flueben her vil tast 1 aktivere optagelse mens tast 2 vil deaktivere. Aktiveres tastetryk ikke, vil optagelse ske automatisk på kald der går gennem modulet.

Speaket er vigtigt

Med denne funktion, er det vigtigt at speaket informerer personen i røret om hvilke valgmuligheder de har. Vi anbefaler derfor et speak med en ordlyd a la dette:

“Samtalen optages og opbevares med henblik på at dokumentere, hvad der er sket og sagt under samtalen, herunder eventuelt indgåede aftaler. Vi ønsker herudover at anvende optagelsen for at kunne uddanne vores medarbejdere. Tryk 1, hvis vi må anvende samtalen til dette formål eller tryk 2, hvis du ikke ønsker dette. Du kan til enhver tid trække dit eventuelle samtykke tilbage, hvorefter vi ikke længere vil anvende samtalen i uddannelsesøjemed.”

Dette speak ligger sig tæt op ad datatilsynets retningslinjer, som du kan læse mere om her.

MobiKOM udviklede og lancerede Danmarks første Mobile Omstillingsbord til Smartphones i 2011 og i dag er vi et dansk teleselskab, som leverer telefoniløsninger til erhvervslivet. Vi fortsætter derfor med at forbedre og udvikle vores produkter, så de lever op til vores kunders behov og forventninger om, at vi er et af Danmarks førende teleselskaber til erhvervslivet.

Vi vil gerne gøre tingene mere enkelt og gennemskueligt. Derfor har vi valgt at tilbyde erhvervslivet en fremtidssikret telefoniløsning hvor alt funktionalitet er inkluderet i prisen. Vi tror på, at vi med vores kompetencer og erfaring i branchen kan skabe loyale og tilfredse kunder ved, at tilbyde dem løsninger hvor der er frihed til at bruge alle vores funktioner og samtidig tilbyde kunderne, at der ikke er nogen form for binding på vores løsning.

“Vi laver en unik løsning til Jer, ligesom vi har gjort til alle vores andre tilfredse kunder”

MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Sport24
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Milton Huse
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Kinnarps
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – HTH køkkener
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Daxiomatic
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Jeros