​Vi har mange års erfaring i branchen

 

Vi tager ansvaret for din løsning

Mobil
Se video om os

Om MobiKOM

MobiKOM udviklede og lancerede Danmarks første Mobile Omstillingsbord til Smartphones i 2011 og i dag er vi et dansk teleselskab, som leverer telefoniløsninger til erhvervslivet. Vi fortsætter derfor med at forbedre og udvikle vores produkter, så de lever op til vores kunders behov og forventninger om, at vi er et af Danmarks førende teleselskaber til erhvervslivet.

Vi vil gerne gøre tingene mere enkelt og gennemskueligt. Derfor har vi valgt at tilbyde erhvervslivet en fremtidssikret telefoniløsning hvor alt funktionalitet er inkluderet i prisen. Vi tror på, at vi med vores kompetencer og erfaring i branchen kan skabe loyale og tilfredse kunder ved, at tilbyde dem løsninger hvor der er frihed til at bruge alle vores funktioner og samtidig tilbyde kunderne, at der ikke er nogen form for binding på vores løsning.

Startet i 2011

Over 30.000 aktive brugere

Mere end 400 erhvervskunder

Danmarks bedste mobilnetværk - nu også med 5G

Fremtidssikret og stabilt

Vi har valgt TDC som vores netværksleverandør, fordi TDC har den bedste 4G dækning, bedste HD-streaming og det mest stabile mobilnetværk med den største kapacitet.

Det bedste mobilnet er også det første – med 5G. TDC NET er fem år i træk blevet målt til Danmarks bedste mobilnet og nu er det også opgraderet ned 5G.

Dækning har en stor betydning og et godt mobilnetværk skal virke dér, hvor du befinder dig. TDC har det bedste 4G mobilnetværk i Danmark, med den bedste rækkevidde og mest ensartede dækning på tværs af landet.

Vi vil gerne tilbyde vores kunder så stor kapacitet som muligt, da dette har betydning for, hvor mange der kan se video, høre musik og ringe samtidig. Med Danmarks bedste 4G mobilnetværk har TDC den største kapacitet, så mange kan være på samtidigt uden det går udover kvaliteten.

TDC arbejder hele tiden på, at blive endnu bedre, så de kan være klar til, at gribe de teknologiske udfordringer an i fremtiden. Dette passer ind i vores vision om, at vi vil være Danmarks førende leverandør af rene mobile løsninger. Derfor har vi valgt TDC som vores foretrukne samarbejdspartner på netværket.

Driftsikkerhed og stabilitet

For at garantere vores kunder den højeste driftssikkerhed og stabilitet, har vi anvendt Cisco til opsætning af vores netværk. Dell til at levere alt vores hardware. Asterisk til levering af software og TDC som netværks – og trafikleverandør.

100% Redundant netværk- og serversetup

+

2 x 10 Gbit redundante fiberforbindelser

Konstant overvågning og 24 timers vagtordning

Komplet backup af data

Det er vigtig for os, at vi kan garantere vores kunder en sikker, stabil og fremtidssikret løsning.

Vores løsning bygger på mange års erfaring

 

En sikker og stabil platform

MobiKOM ApS

MobiKOM ApS
Wichmandsgade 5E
5000 Odense C