Vi har mange års erfaring i branchen

 

Vi tager ansvaret for din løsning

 

 

Mobil

Se video om os

Om os

MobiKOM udviklede og lancerede Danmarks første Mobile Omstillingsbord til Smartphones i 2011 og i dag er vi et dansk teleselskab, som leverer telefoniløsninger til erhvervslivet. Vi fortsætter derfor med at forbedre og udvikle vores produkter, så de lever op til vores kunders behov og forventninger om, at vi er et af Danmarks førende teleselskaber til erhvervslivet.

Startet i 2011

Over 30.000 aktive brugere

Mere end 400 erhvervskunder

Vi vil gerne gøre tingene mere enkelt og gennemskueligt. Derfor har vi valgt at tilbyde erhvervslivet en fremtidssikret telefoniløsning hvor alt funktionalitet er inkluderet i prisen. Vi tror på, at vi med vores kompetencer og erfaring i branchen kan skabe loyale og tilfredse kunder ved, at tilbyde dem løsninger hvor der er frihed til at bruge alle vores funktioner og samtidig tilbyde kunderne, at der ikke er nogen form for binding på vores løsning.

Danmarks bedste mobilnetværk

Fremtidssikret og stabilt

 

Vi har valgt TDC som vores netværksleverandør, fordi TDC har den bedste 4G dækning, bedste HD-streaming og det mest stabile mobilnetværk med den største kapacitet.

Dækning har en stor betydning og et godt mobilnetværk skal virke dér, hvor du befinder dig. TDC har det bedste 4G mobilnetværk i Danmark, med den bedste rækkevidde og mest ensartede dækning på tværs af landet.

Vi vil gerne tilbyde vores kunder så stor kapacitet som muligt, da dette har betydning for, hvor mange der kan se video, høre musik og ringe samtidig. Med Danmarks bedste 4G mobilnetværk har TDC den største kapacitet, så mange kan være på samtidigt uden det går udover kvaliteten.

TDC arbejder hele tiden på, at blive endnu bedre, så de kan være klar til, at gribe de teknologiske udfordringer an i fremtiden. Dette passer ind i vores vision om, at vi vil være Danmarks førende leverandør af rene mobile løsninger. Derfor har vi valgt TDC som vores foretrukne samarbejdspartner på netværket.

TDC Netværk

Driftsikkerhed og stabilitet

For at garantere vores kunder den højeste driftssikkerhed og stabilitet, har vi anvendt Cisco til opsætning af vores netværk. Dell til at levere alt vores hardware. Asterisk til levering af software og TDC som netværks – og trafikleverandør.

100% Redundant netværk- og serversetup

2 x 10 Gbit redundante fiberforbindelser

Konstant overvågning og 24 timers vagtordning

Komplet backup af data

Det er vigtig for os, at vi kan garantere vores kunder en sikker, stabil og fremtidssikret løsning.

 

Vores løsning bygger på mange års erfaring

 

En sikker og stabil platform

 

 

 

 

 

  Ledelse

Kristian Bøhmer Nielsen

Kristian Bøhmer Nielsen

CEO & Partner

D: +45 69 13 45 45
M: +45 60 10 10 30
kn@mobikom.dk

  Account Management

Thomas Ludvigsen

Thomas Ludvigsen

Account Manager

D: +45 69 13 45 42
M: +45 26 10 09 68
tl@mobikom.dk

Allan Røn

Allan Røn

Account Manager

D: +45 69 13 45 44
M: +45 26 10 09 44
ar@mobikom.dk

  Support & drift

Ronnie Kiel Johansen

Ronnie Kiel Johansen

CTO & Partner

D: +45 69 13 45 40
M: +45 26 82 84 63
rj@mobikom.dk