Nyheder fra MobiKOM

 

Vi opdaterer løbende siden med nye funktioner

Stor opdatering af Bizfone-appen

I den nye version af Bizfone-appen (4.10) har vi forbedret eksisterende funktionalitet og tilføjet helt nye funktioner. Få et hurtigt overblik over alt det nye nedenfor. Den nye version af appen vil være tilgængelig i App Store og Google Play den 17. november.

Naviger i appen under et opkald

På baggrund af feedback har vi tilføjet muligheden for at navigere i appen under et opkald, så du ikke er begrænset til opkaldsskærmen. Du forlader opkaldsskærmen ved at trykke på den blå pil i øverste venstre hjørne, og du vender tilbage til opkaldet ved at trykke på den flydende opkaldsboks.

Notifikation ved ny telefonsvarerbesked

Du kan nu få en notifikation, når du har en ny telefonsvarerbesked. Tryk på notifikationen for at gå direkte til oversigten over telefonsvarerbeskeder i Bizfone-appen. Notifikationen vises, uanset hvilket af dine tilknyttede numre telefonsvarerbeskeden er lagt på.

Vis kønavn på indgående opkald

Du kan nu også få en notifikation, der fortæller dig, hvilken kø det indgående opkald har ringet til, hvis du er tilmeldt en eller flere køer.

Nyt overblik over notifikationer

Under indstillinger har vi gjort det nemmere at se, hvilke notifikationer man kan aktivere, og hvilke der allerede er aktiveret.

Ny placering af ‘Tilmeld ekstern agent’

Vi har flyttet Tilmeld ekstern agent ind i samme menu, hvor du tilmelder en agent.

Statistik over køkald

Det er nu muligt at se statistik over køkald direkte i appen, ligesom du kender det fra Bizfone.dk.

Indgående opkald i køer

Du har nu et bedre overblik over indgående opkald, der venter i køen. Det er muligt at se de fem første opkald i køen.

Send besked til alle i en afdeling

Benytter din virksomhed sig af afdelinger, kan du nu sende en e-mail eller SMS til alle i en afdeling. Du finder funktionen ved at trykke på de tre prikker ud for afdelingens navn. En afdelings-SMS bliver sendt til alle mobilnumre på en kontakt i en afdeling.

MobiKOM udviklede og lancerede Danmarks første Mobile Omstillingsbord til Smartphones i 2011 og i dag er vi et dansk teleselskab, som leverer telefoniløsninger til erhvervslivet. Vi fortsætter derfor med at forbedre og udvikle vores produkter, så de lever op til vores kunders behov og forventninger om, at vi er et af Danmarks førende teleselskaber til erhvervslivet.

Vi vil gerne gøre tingene mere enkelt og gennemskueligt. Derfor har vi valgt at tilbyde erhvervslivet en fremtidssikret telefoniløsning hvor alt funktionalitet er inkluderet i prisen. Vi tror på, at vi med vores kompetencer og erfaring i branchen kan skabe loyale og tilfredse kunder ved, at tilbyde dem løsninger hvor der er frihed til at bruge alle vores funktioner og samtidig tilbyde kunderne, at der ikke er nogen form for binding på vores løsning.

“Vi laver en unik løsning til Jer, ligesom vi har gjort til alle vores andre tilfredse kunder”

MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Sport24
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Milton Huse
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Kinnarps
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – HTH køkkener
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Daxiomatic
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Jeros