Nyheder fra MobiKOM

 

Vi opdaterer løbende siden med nye funktioner

Widgets på hjemmeskærmen i Bizfone app’en

Ny opdatering til Bizfone app’en. I denne version har vi fokuseret på vores widgets, som er de funktioner, du kan vælge at have på din hjemmeskærm i app’en. Her får du en hurtig oversigt over hvad den nye opdatering indeholder.

Flyt widgets på hjemmeskærm

I den nye version vil du kunne flytte dine widgets på hjemmeskærmen, så du selv bestemmer hvilke af dem, der skal ligge i toppen. Du flytter en widget ved at trykke på stregerne i højre side ud for hver widget, der hvor du redigerer din hjemmeskærm.

Ny Favoritter-widget

Derudover har vi også lavet en ny Favoritter-widget, så du ligesom under kontakter hurtigt kan se dine favoritter.

Ny Min dag-widget

Sidst men ikke mindst har vi lavet en ny Min dag-widget, som er en udvidet visning af din Outlook/Exchange-kalender, så du nu kan se alle dine aftaler for dagen. 

MobiKOM udviklede og lancerede Danmarks første Mobile Omstillingsbord til Smartphones i 2011 og i dag er vi et dansk teleselskab, som leverer telefoniløsninger til erhvervslivet. Vi fortsætter derfor med at forbedre og udvikle vores produkter, så de lever op til vores kunders behov og forventninger om, at vi er et af Danmarks førende teleselskaber til erhvervslivet.

Vi vil gerne gøre tingene mere enkelt og gennemskueligt. Derfor har vi valgt at tilbyde erhvervslivet en fremtidssikret telefoniløsning hvor alt funktionalitet er inkluderet i prisen. Vi tror på, at vi med vores kompetencer og erfaring i branchen kan skabe loyale og tilfredse kunder ved, at tilbyde dem løsninger hvor der er frihed til at bruge alle vores funktioner og samtidig tilbyde kunderne, at der ikke er nogen form for binding på vores løsning.

“Vi laver en unik løsning til Jer, ligesom vi har gjort til alle vores andre tilfredse kunder”

MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Sport24
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Milton Huse
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Kinnarps
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – HTH køkkener
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Daxiomatic
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Jeros