Nyheder fra MobiKOM

 

Vi opdaterer løbende siden med nye funktioner

​2 nye funktioner i Bizfone app´en

Inden længe udgiver vi igen en ny opdatering til Bizfone app´en, som indeholder to nye funktioner.

Afdeling under kontakter

I den kommende version af Bizfone app’en vil det blive muligt at se afdelinger i Bizfone app’en alle de steder hvor kontakter bliver vist. I den nuværende version af app’en har man ikke haft mulighed for det.

 

Note på fælles kontakter i Bizfone app´en

På kontakter i den fælles kontaktbog på Bizfone.dk kan man allerede nu få vist en lille note på en ekstern kontakt, som tilføjes i det Excelark, som uploades med virksomhedens fælles kontakter. Den note vil i den nye version også kunne ses i Bizfone app’en.

MobiKOM udviklede og lancerede Danmarks første Mobile Omstillingsbord til Smartphones i 2011 og i dag er vi et dansk teleselskab, som leverer telefoniløsninger til erhvervslivet. Vi fortsætter derfor med at forbedre og udvikle vores produkter, så de lever op til vores kunders behov og forventninger om, at vi er et af Danmarks førende teleselskaber til erhvervslivet.

Vi vil gerne gøre tingene mere enkelt og gennemskueligt. Derfor har vi valgt at tilbyde erhvervslivet en fremtidssikret telefoniløsning hvor alt funktionalitet er inkluderet i prisen. Vi tror på, at vi med vores kompetencer og erfaring i branchen kan skabe loyale og tilfredse kunder ved, at tilbyde dem løsninger hvor der er frihed til at bruge alle vores funktioner og samtidig tilbyde kunderne, at der ikke er nogen form for binding på vores løsning.

“Vi laver en unik løsning til Jer, ligesom vi har gjort til alle vores andre tilfredse kunder”

MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Sport24
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Milton Huse
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Kinnarps
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – HTH køkkener
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Daxiomatic
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Jeros