Den gode løsning starter her

 

Vi har spurgt nogle af vores eksisterende kunder

Tilfredse kunder er vigtigt for os

Her er et udpluk af nogle af de kunder, som har valgt Bizfone som deres fremtidige telefoniplatform. Vi tror på, at vi med vores kompetencer og erfaring i branchen kan skabe loyale og tilfredse kunder. Nedenfor kan du læse om deres erfaringer med en kommunikationsløsning fra MobiKOM.

MobiKOM Reference – Milton
MobiKOM Reference – Milton

“Vi havde problemer med vores tidligere teleselskab og stod overfor et skifte. Vi fik anbefalet MobiKOM, og fik derfor arrangeret et møde med dem, hvor vi fik nærmere information om, hvem MobiKOM var og hvad de kunne.

Vi følte os ret hurtigt trygge ved deres løsning og havde efter mødet en nøjagtig plan for hvordan skiftet skulle foregå. Vi frygtede dagen for skiftet, da der var tale om mange simkort, der skulle skiftes. På selve dagen havde vi besøg af MobiKOM på vores kontor, som afhjalp alle småproblemer og hjalp med, at indstille og vise os selve omtillingsmodulet, så vi var 100 % trygge og fortrolige med MobiKOM´s system.

Vi er SÅ glade for vi valgte MobiKOM! Vi har ingen problemer og har vi spørgsmål eller rettelser til noget får vi lynhurtigt hjælp. Vi giver MobiKOM de varmeste anbefalinger.”MobiKOM - Jeros citat

Christina Rehnquist

Ansvarlig for indretning & design, Milton Huse A/S

“For os lå der flere ting i at vælge MobiKOM som ny leverandør af telefoni. For det første ligger de lokalt, for det andet kan de tilbyde en konkurrencedygtig pris, og for det tredje har de mange års erfaring med telefoniløsninger, og det er vores indtryk, at de har kompetencerne i orden.  MobiKOM´s løsning er brugervenlig og giver et godt overblik over vores telefoni.”MobiKOM - CalWin citat

Claus Meilvang

Regnskabs- og personalechef, CalWin A/S

“MobiKOM´s teleløsning har mange muligheder, super forbrugsoverblik og god support til en rigtig fornuftig pris – alt i alt en meget fin løsning for os.”MobiKOM - Tektrol citat

Jesper Ohmsen

Direktør, Tektrol Anti Rust A/S

“Vi havde længe været utilfredse med den behandling vi havde fået hos vores forrige leverandør af telefoni, så et skift var uundgåeligt.

Vi havde naturligvis vores betænkeligheder med at vælge en ny og relativt lille spiller på markedet som erstatning, men MobiKOM har klart gjort vores bekymring til skamme, da de har vist sig som en loyal og stabil partner.

Fordelen ved at have den direkte kontakt til nogle der kan hjælpe her og nu, hvis man har behov for det, ser vi som et kæmpe plus og vi er generelt godt tilfredse med vores Bizfone løsning.”MobiKOM - Erik Jacobsen citat

Louise Jacobsen

Adm. direktør, Erik Jacobsen A/S

“Vi valgte at skifte til MobiKOM, da vi allerede fra starten af det indledende møde kunne fornemme deres høje kompetence niveau. Her kan man være sikker på, at der ikke bliver lovet noget, som man ikke kan holde eller som ikke kan lade sig gøre.

Samtidig har vi ikke nogen former for binding, så må det betyde, at man tror og står inde for sit produkt.

Vi skal heller ikke længere bekymre os om fremtiden, da der hele tiden bliver udviklet nye funktioner og da alt funktionalitet er inkluderet i løsningen, venter der heller ikke nogen uforudsete omkostninger i forbindelse med udviklingen af vores virksomhed.

Vi er meget tilfredse med MobiKOM og kan kun give vores bedste anbefalinger herfra.”MobiKOM - Jeros citat

Brian Jørgensen

COO, Jeros A/S

“Vi valgte MobiKOM fordi vi havde brug for en fleksibel, funktionel og åben telefoniløsning, som kunne leve op til vores krav. Alt dette kan vi nu med valget af løsningen fra MobiKOM. Det er fantastisk brugervenligt, selve opsætningen og tilpasning af funktioner som åbningstider, velkomsthilsner, kaldsflow og telefonkøer er fantastisk nemt.

Og med det åbne API, har vi nu fået lavet en integration, som viser relevante data på kunden og kundens biler, når kunderne ringer ind til os.

Vi er meget tilfredse med løsningen og sætter stor pris på den kompetente service og vejledning fra MobiKOM.”MobiKOM - Jeros citat

Allan Staunstrup

EDB-ansvarlig, STS Biler A/S