Internet til din virksomhed

 

Kobber og fiber forbindelser

 

 

 

 

 

Bredbånd via kobber eller fiberløsning

Uanset hvilken internet løsning I vælger hos MobiKOM, er vores fordele de samme. Vi tilbyder 24 timers døgnservice på din forbindelse og en af markedets højeste oppetider.

Vi har hurtig fejlretning, samt fuld overvågning af din forbindelse. Vi leverer altid med QOS og samtidig får du kvalitetsikret hardware til din løsning.

Headset

24 timers support

Hammer

Hurtig fejlretning og overvågning

server

Kvalitetsikret hardware

Globus lås

Erhvervssikret internet

Vælg imellem de nyeste teknologier

Ethernet

xDSL

I skal vælge en xDSL-forbindelse, hvis I sender/modtager e-mails, surfer på nettet eller benytter små onlineprogrammer.

Check

Vælg fra 2 Mbit til 150 Mbit

Felix Small Internet

Globus

Fiber

I skal vælge en fiber-forbindelse, hvis I sender/modtager store filer, har mange medarbejdere og benytter webbaserede software.

Check

Vælg fra 50 Mbit til 1 Gbit

Telefoni og internet i én samlet løsning

Når I samler telefoni og internet i én samlet løsning hos MobiKOM, så leverer vi markedets bedste hardware med QOS direkte i udstyret. Der er således dedikeret en port udelukkende til telefoni, som sikrer Jer den nødvendige kapacitet og som kører i sit eget lukkede netværk imod vores telefoniplatform. Derudover er der en dedikeret port, hvor I kan tilslutte en router/firewall for fri adgang til det offentlige internet.

iPhone iMac Yealink Bizfone

Plus

Felix Large PC
Saml telefoni og internet hos MobiKOM allerede nu

 

Vi hjælper Jer trygt og  sikkert i gang

 

Bliv kunde

FAQ

xDSL kører på de klassiske kobberlinjer, som findes i de fleste ejendomme. Forbindelsernes hastighed varierer meget, og ofte er downloadhastigheden markant højere end uploadhastigheden. Fiber er en nyere teknologi, som kører synkront, hvilket vil sige, at man med en fiberforbindelse har den samme download- og uploadhastighed, fx 100/100 Mbit. Fiberforbindelser er mere stabile og fås typisk med højere hastigheder end xDSL forbindelser.

MobiKOM har en 24 timers døgnservice på alle linjer, hvad enten det er om aftenen eller i weekenden. Fejlretningen sker inden for 1 time, og der kan stå en tekniker på jeres adresse inden for 3 timer, hvis ikke problemet kan løses på afstand. Se evt. vores SLA for yderligere information. MobiKOMs vagtservice kan kontaktes på +45 70 20 32 72 uden for normal åbningstid.

Vi har indgået et samarbejde med TDC og Sydenergi, som derved sikrer en høj national dækning. TDC bliver brugt på alle kobberforbindelser og både TDC og Sydenergi på vores fiberforbindelser.

Af og til skal der en tekniker ud på adressen for at tilkoble forbindelsen. Det kan være et stik eller lignende, der mangler. Ellers kommer vi ud til jer og sætter routerudstyret til.

Ja, det er muligt for jeres medarbejdere, at få en hjemmearbejdsplads med vores netværksudstyr. Vi leverer nemlig en router med indbygget firewall og Wi-Fi.