Få et uforpligtende tilbud fra os!

 

Udfyld formularen og vi kontakter dig

 

 

 

 

Vi står altid klar til at give dig et uforpligtende tilbud, som matcher jeres ønsker og behov. Du er derfor meget velkommen til at udfylde nedenstående formular, hvorefter vi kontakter dig.

Ved at trykke SEND BESKED bliver informationerne sendt videre til os, hvorefter vi kontakter dig.

Felix iPhone Bizfone
En god løsning starter med den rigtige rådgivning

 

Lad os hjælpe Jer med at komme rigtigt igang

 

 

 

MobiKOM udviklede og lancerede Danmarks første Mobile Omstillingsbord til Smartphones i 2011 og i dag er vi et dansk teleselskab, som leverer telefoniløsninger til erhvervslivet. Vi fortsætter derfor med at forbedre og udvikle vores produkter, så de lever op til vores kunders behov og forventninger om, at vi er et af Danmarks førende teleselskaber til erhvervslivet.

 

Vi vil gerne gøre tingene mere enkelt og gennemskueligt. Derfor har vi valgt at tilbyde erhvervslivet en fremtidssikret telefoniløsning hvor alt funktionalitet er inkluderet i prisen. Vi tror på, at vi med vores kompetencer og erfaring i branchen kan skabe loyale og tilfredse kunder ved, at tilbyde dem løsninger hvor der er frihed til at bruge alle vores funktioner og samtidig tilbyde kunderne, at der ikke er nogen form for binding på vores løsning.

Vi laver en unik løsning til Jer, ligesom vi har gjort til alle vores andre tilfredse kunder

Referencer