Få et uforpligtende tilbud fra os!

 

Udfyld formularen og vi kontakter dig

Kontaktformular

Vi står altid klar til at give dig et uforpligtende tilbud, som matcher jeres ønsker og behov. Du er derfor meget velkommen til at udfylde nedenstående formular, hvorefter vi kontakter dig.

5 + 11 =

Ved at trykke SEND BESKED bliver informationerne sendt videre til os, hvorefter vi kontakter dig.

Kom nemt og sikkert i gang

Vi finder dine behov sammen

Vi laver en grundig gennemgang af dine ønsker og viser jer hvilke muligheder vi kan tilbyde dig med vores løsning. Samt hvilken funktionalitet og effektivitet du opnår i virksomheden, med en fremtidssikret løsning fra MobiKOM.

Vi viser dig alle funktionerne

Vi sørger altid for, at du som kunde bliver præsenteret for vores løsning, så vi sikrer os, at du får det optimale ud af vores mange funktioner og muligheder. På den måde opbygger vi et troværdigt samarbejde med dig som kunde.

Vi klarer flytningen for dig

Vi tager hele ansvaret for flytningen af alle jeres eksisterende numre og opretter samtidig også nye numre, hvis der skulle være behov for dette. Du kan trygt og sikkert overlade ansvaret til os og fokusere på din egen virksomhed.

Vi hjælper dig sikkert i gang

Vi sikrer Jer, at alt virker som det skal og kører først når vi mener, at I er tilfredse og klar til at anvende løsningen. Vi guider og underviser dig igennem hele opsætningen, så vi sammen kan tilpasse løsningen efter dine behov og ønsker.

MobiKOM udviklede og lancerede Danmarks første Mobile Omstillingsbord til Smartphones i 2011 og i dag er vi et dansk teleselskab, som leverer telefoniløsninger til erhvervslivet. Vi fortsætter derfor med at forbedre og udvikle vores produkter, så de lever op til vores kunders behov og forventninger om, at vi er et af Danmarks førende teleselskaber til erhvervslivet.

Vi vil gerne gøre tingene mere enkelt og gennemskueligt. Derfor har vi valgt at tilbyde erhvervslivet en fremtidssikret telefoniløsning hvor alt funktionalitet er inkluderet i prisen. Vi tror på, at vi med vores kompetencer og erfaring i branchen kan skabe loyale og tilfredse kunder ved, at tilbyde dem løsninger hvor der er frihed til at bruge alle vores funktioner og samtidig tilbyde kunderne, at der ikke er nogen form for binding på vores løsning.

Vi laver en unik løsning til Jer, ligesom vi har gjort til alle vores andre tilfredse kunder

MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Sport24
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Milton Huse
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Kinnarps
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – HTH køkkener
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Daxiomatic
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Jeros