Integreret telefoni i Microsoft Teams

 

Vi styrker din Microsoft Teams med helt nye muligheder

Microsoft Teams giver dig et overskueligt overblik

One number – Valgfri enhed

Vi sørger for at omstille alle dine numre til ét nummer – så bestemmer du selv hvor du vil besvare dit opkald.

Ring op fra fra din Teams klient

Med Teams kan du foretage og modtage opkald – direkte i din Teams Klient, nemt og tilgængeligt.

Exchange integration

Dermed kan dine kollegaer altid se, hvis du fx er optaget i et møde eller ude af huset.

Telefoni i Microsoft Teams

Teams er din nye telefon

MobiKOMs telefoni er integreret med Microsoft Teams, og du kan derfor lade alle dine opkald foregå her. Med den indbyggede softphone, kan du let ringe og modtagedine opkald fra både kolleger og eksterne kontakter.

Opkaldsfunktioner

Under en igangværende samtale giver Teams dig mere funktionalitet. Du kan nemt tilføje en ekstra person til samtalen eller omstille enten direkte eller overvåget til en kollega, uden at skulle forlade Microsoft Teams.

Bizfone integreret i Teams

Med Bizfone erhvervstelefoni-app i Teams, kan I have hele virksomhedens telefoni, direkte i menuen i Teams. Bizfone Teams app´en giver den enkelte medarbejder adgang til et væld af funktioner direkte i Teams-klienten.

Plug and Play med Microsoft Teams og MobiKOM

Har I allerede Microsoft Teams og Office365 i jeres virksomhed, mangler I kun Bizfone for at fuldende jeres kommunikationsløsning.

Hele vores setup er Plug & Play, så implementeringen er både nem og hurtig. Det betyder, at I hurtigt kan komme i gang med alle de nye muligheder for en mere effektiv kommunikation.

Med Microsoft Teams og MobiKOM får I en fremtidssikret kommunikationsløsning, som altid passer til jeres behov.

Telefoni i Teams understøttes af Microsoft E5 licensen, samt E1, F1, E3, A1, A3, Business, Business Essentials, Business Premium blot med tilkøb af Business Voice licensen.

Hent Bizfone i Apples App Store

Profiler

Når du ringer med Teams-klienten, kan du selv vælge, hvilke nummer der skal vises. Dermed får dine kunder dit arbejdsnummer i stedet for dit privatnummer.

Omstilling

Omstil et kald til en kollega eller en ekstern kontakt – selvom du bruger Teams-klienten. Under et opkald kan du også bruge Bizfone.dk til at omstille opkaldet.

Køér

Log på én eller flere af virksomhedens telefonkøér i Bizfone app’en eller på Bizfone.dk, og besvar indgående kald fra kunder med Teams-klienten.

Tilføj til samtale

Har du behov for at tilføje én eller flere personer til en samtale, bruger du blot Teams eller Bizfone.dk. Her kan du vælge at tilføje interne og eksterne kontakter til samtalen.