Et naturligt valg til den komplette løsning

 

Styr din bordtelefon med Bizfone

N

Vores telefoner leveres klar til brug

En smart og effektiv løsning

Der er fuld integration imellem din bordtelefon og mobiltelefon, fordi du skal have den mest fleksible og effektive løsning. Med en bordtelefon opnår du en stabil og god lydkvalitet, samt en masse smarte funktioner.

Da den er baseret på IP-telefoni, så er du altid sikret en høj kvalitet til lave og overskuelige omkostninger.

Alt sammen er kombineret med vores Bizfone app, et online webbaseret omstillingsbord og vores Microsoft Teams integration, som giver dig alle muligheder for, at effektivisere din hverdag og daglige kommunikation, så dine kunder får en god og fantastisk oplevelse.

Fuld integration med Bizfone.dk

Det er nemt at betjene dine kunder fra din computer. Med vores integration til Bizfone kan du styre din bordtelefon via din computer og vi giver dig samtidig flere smarte funktioner, så du får en nemmere og mere fleksibel hverdag.

Du kan betjene alle dine opkald og du har nemt ved, at omstille kaldene enten præsenteret eller blind omstilling. Du har fuld administration af din opkaldshistorik  og mulighed for, at ændre din personlige status.

Samtidig kan du bestemme hvilke genvejstaster der skal udføre de enkelte funktioner.

Du kan nemt opsætte dine personlige genvejstaster og funktioner direkte via din bruger på Bizfone.dk.

Understøttelse af flere modeller

Vi garanterer fuld funktionalitet på alle Yealink bordtelefoner, da vi mener Yealink er det rigtige valg, når det kommer til brugervenlige telefoner af høj kvalitet og perfekte til IP-telefoni.

Vores løsning understøtter også flere SNOM og LG telefoner.