Nyheder fra MobiKOM

 

Vi opdaterer løbende siden med nye funktioner

2 nye funktioner til Bizfone Busylight

Vi er klar med to helt nye funktioner til Bizfone Busylight, som udgives i dag – manuelt farveskift og Log ind med Microsoft.

Skift selv farve på din Busylight

Nu har vi gjort det muligt, at du selv manuelt kan vælge den farve Busylight skal vise overfor dine kolleger. Du kan vælge imellem farverne grøn, gul og rød eller slukke for din Busylight.

Det betyder, at du f.eks. kan lade din Busylight vise, at du ikke vil forstyrres, selvom du ikke sidder midt i et opkald. Du kan styre det hele ved at højreklikke på dit Bizfone Busylight-ikon i meddelelsesområdet i din proceslinje.

Når du selv vælger, at din Busylight skal vise en bestemt farve, følger den ikke længere din telefonistatus. Dvs. at har du f.eks. valgt, at din Busylight skal vise farven grøn, vil den ikke skifte farve, når du modtager et opkald. Ønsker du, at din Busylight igen skal vise din telefonistatus skal du klikke på Automatisk.

Log ind med Microsoft til Bizfone Busylight

Derudover har vi også gjort det muligt at logge ind med Microsoft til Bizfone Busylight. Login-processen vil fungere på samme måde som på Bizfone.dk og i Bizfone app’en.

Hent den nyeste version af Bizfone Busylight

Vi vil også gerne minde om, at hvis du er en af dem, der anvender en ældre version af Bizfone Busylight, så kan du hente den nyeste version her og logge ind på ny. Med den nyeste version installeret, vil fremtidige opdateringer ske automatisk.

MobiKOM udviklede og lancerede Danmarks første Mobile Omstillingsbord til Smartphones i 2011 og i dag er vi et dansk teleselskab, som leverer telefoniløsninger til erhvervslivet. Vi fortsætter derfor med at forbedre og udvikle vores produkter, så de lever op til vores kunders behov og forventninger om, at vi er et af Danmarks førende teleselskaber til erhvervslivet.

Vi vil gerne gøre tingene mere enkelt og gennemskueligt. Derfor har vi valgt at tilbyde erhvervslivet en fremtidssikret telefoniløsning hvor alt funktionalitet er inkluderet i prisen. Vi tror på, at vi med vores kompetencer og erfaring i branchen kan skabe loyale og tilfredse kunder ved, at tilbyde dem løsninger hvor der er frihed til at bruge alle vores funktioner og samtidig tilbyde kunderne, at der ikke er nogen form for binding på vores løsning.

“Vi laver en unik løsning til Jer, ligesom vi har gjort til alle vores andre tilfredse kunder”

MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Sport24
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Milton Huse
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Kinnarps
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – HTH køkkener
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Daxiomatic
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Jeros