Nyheder fra MobiKOM

 

Vi opdaterer løbende siden med nye funktioner

5G-netværket er nu tilgængeligt

Fra dags dato kan du få adgang til 5G på alle vores mobilpakker.

”TDC NET er først med 5G i Danmark. Og med landsdækkende 5G befæster Danmark en digital førerposition i verden. For danskerne og dansk erhvervsliv.

5G er forudsætningen for fjernstyrede robotter, droner, fjernkirurgi, trafikstyring og en lang række digitale løsninger fra hjemmepleje til landbrug og virksomheder.

Med 5G på vores nationale netværk har vi en chance for at afprøve og udvikle digitale løsninger allerede nu. Lidt forud for fremtiden.”

Sådan aktiverer du 5G på mobilabonnementerne

Har du mobilnumre, der ønsker at få adgang til 5G-netværket, skal du tage fat i vores support, og så vil de sørge for, at give abonnementerne adgang manuelt.

Vi følger selvfølgelig udviklingen på området og i takt med, at 5G bliver mere almindeligt og efterspurgt, vil vi implementere det som tilvalg på kundeloginet, så I selv kan aktivere dette på de ønskede numre.

Her kan du opleve 5G

Inden udgangen af september vil op mod 80% af danskerne få adgang til 5G, og inden årsskiftet vil mere end 90% have adgang. I centrum af København, Aarhus, Odense og Helsingør vil der kunne opleves særligt hurtige hastigheder. Du kan se, hvor TDC har opgraderet deres netværk med 5G på kortet og løbende følge med i udviklingen her.

For at opleve 5G-netværket kræver det, at du har en telefon og et abonnement, der understøtter 5G-teknologien.

MobiKOM udviklede og lancerede Danmarks første Mobile Omstillingsbord til Smartphones i 2011 og i dag er vi et dansk teleselskab, som leverer telefoniløsninger til erhvervslivet. Vi fortsætter derfor med at forbedre og udvikle vores produkter, så de lever op til vores kunders behov og forventninger om, at vi er et af Danmarks førende teleselskaber til erhvervslivet.

Vi vil gerne gøre tingene mere enkelt og gennemskueligt. Derfor har vi valgt at tilbyde erhvervslivet en fremtidssikret telefoniløsning hvor alt funktionalitet er inkluderet i prisen. Vi tror på, at vi med vores kompetencer og erfaring i branchen kan skabe loyale og tilfredse kunder ved, at tilbyde dem løsninger hvor der er frihed til at bruge alle vores funktioner og samtidig tilbyde kunderne, at der ikke er nogen form for binding på vores løsning.

“Vi laver en unik løsning til Jer, ligesom vi har gjort til alle vores andre tilfredse kunder”

MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Sport24
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Milton Huse
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Kinnarps
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – HTH køkkener
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Daxiomatic
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Jeros