Nyheder fra MobiKOM

 

Vi opdaterer løbende siden med nye funktioner

Afdelingsmail og SMS på Bizfone.dk

Vi er glade for at kunne præsentere dig for en ny funktion på Bizfone.dk, som gør kommunikationen i virksomheden endnu nemmere. Nu er det muligt at sende SMS og e-mail internt til en hel afdeling på én gang. 

Med blot to klik på Bizfone.dk er modtagerfeltet i din SMS eller e-mail udfyldt, så du nemt kan sende en besked til alle i en specifik afdeling. 

Du skal bare skrive teksten og trykke send, for modtagerfeltet er udfyldt med alle kolleger i den afdeling, du vil sende en besked til. På den måde sparer det dig for at indtaste telefonnumre og mailadresser, så det både er hurtigt og nemt at sende akutte beskeder til alle i afdelingen.

Sådan gør du

1. Åbn Bizfone.dk (funktionen understøttes ikke i Bizfone-mobil-appen)

2. Find den afdeling, du vil sende en besked til i afdelingsoversigten til venstre i kontaktlistemenuen

3. Klik på de tre prikker til højre for afdelingsnavnet

4. Klik på “Send SMS” eller “Send e-mail”

Nu kan du skrive din besked og sende den til den ønskede afdeling.

Afdelingsmail er en del af Bizfone.dk for alle brugere, mens afdelings-SMS kræver, at man får adgang.


Slå afdelings-SMS til

Afdelings-SMS er forbrugsafregnet og koster 0,25 kr. pr. stk. Vi har derfor valgt, at afdelings-SMS ikke som standard er slået til på alle medarbejdere. Det skal aktivt tilvælges, før funktionen er synlig på Bizfone.dk.

For at give en medarbejder mulighed for at sende afdelings-SMS gør man følgende:

1. Log ind i PBXAdmin

2. Klik på ‘Medarbejdere’ i menuen og vælg den ønskede medarbejder

3. Klik på fanen ‘Tilladelser’ og tjek boksen ‘Afdelings-SMS’ af

4. Tryk på knappen ‘Bekræft’ i det pop-up-vindue, der kommer op, når der sættes flueben ved ‘Afdelings-SMS’

5. Tryk på knappen ‘Gem’.

Forbrug for afdelings-SMS

Man kan følge forbruget på Kundelogin –> Forbrug –> fanen ‘Detaljeret overblik‘. Her vælger man medarbejderen, man ønsker at se forbruget for, klikker på ‘Andre specifikationer’ og ser beløbet for ‘WebSMS’.

Prisen er som nævnt 0,25 kr. pr. stk. Det vil sige, at en SMS til en afdeling med 10 medarbejdere vil det koste 10*0,25 kr. = 2,50 kr. (forudsat at alle medarbejdere i afdelingen har én mobil hver). Vi har valgt, at en SMS maks. kan indeholde 160 tegn, så man er sikker på, at én SMS ikke kommer til at koste mere end 0,25 kr. 

MobiKOM udviklede og lancerede Danmarks første Mobile Omstillingsbord til Smartphones i 2011 og i dag er vi et dansk teleselskab, som leverer telefoniløsninger til erhvervslivet. Vi fortsætter derfor med at forbedre og udvikle vores produkter, så de lever op til vores kunders behov og forventninger om, at vi er et af Danmarks førende teleselskaber til erhvervslivet.

Vi vil gerne gøre tingene mere enkelt og gennemskueligt. Derfor har vi valgt at tilbyde erhvervslivet en fremtidssikret telefoniløsning hvor alt funktionalitet er inkluderet i prisen. Vi tror på, at vi med vores kompetencer og erfaring i branchen kan skabe loyale og tilfredse kunder ved, at tilbyde dem løsninger hvor der er frihed til at bruge alle vores funktioner og samtidig tilbyde kunderne, at der ikke er nogen form for binding på vores løsning.

“Vi laver en unik løsning til Jer, ligesom vi har gjort til alle vores andre tilfredse kunder”

MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Sport24
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Milton Huse
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Kinnarps
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – HTH køkkener
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Daxiomatic
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Jeros