Nyheder fra MobiKOM

 

Vi opdaterer løbende siden med nye funktioner

Bizfone-udvidelse til din browser

Som bruger af Bizfone kan du nu hente en udvidelse til Google Chrome, der giver dig nemmere og hurtigere adgang til mange af Bizfones funktioner på din computer.

Finder du et telefonnummer på en hjemmeside, du ønsker at ringe til, kan du nu gøre det blot ved at klikke på det.

Det og flere andre funktioner får du, når du installerer den nye udvidelse Bizfone i Google Chrome. Se mere om alle funktionerne herunder.

Bizfone i din browser

Udvidelsen giver dig mange funktioner. En af dem er, at du får hurtig adgang til telefonsvarerbeskeder. Ved klik på Bizfone-ikonet, kan du klikke dig direkte til aflytning af dine telefonsvarerbeskeder, ligesom du her også kan ændre på, hvad Bizfone-ikonet skal vise dig.

Ny besked Notifikation

Bizfone-ikonet i toppen af din browser kan fortælle dig, om du har ventende telefonsvarerbeskeder. Ønsker du at slå funktionen fra, kan du gøre det under indstillinger, når du har klikket på ikonet.

Klik-og-ring til alle numre

Med funktionen klik og ring, er alle telefonnumre gjort klikbare i din browser. Det betyder, at du kan ringe til de numre, du finder på en hvilken som helst hjemmeside bare ved at klikke på den. En blå farve på nummeret samt et Bizfone-ikon foran nummeret indikerer, at du kan klikke på det.

Klikker du på et nummer, skal du vælge, hvilken af dine enheder du ønsker at ringe op fra, hvorefter den valgte enhed straks ringer til nummeret – endda selvom det er din mobil, du vælger. På den måde slipper du for først at taste nummeret ind.

Alternativt kan du ringe op ved at markere et hvilket som helst telefonnummer på en hjemmeside, højreklikke på det og vælge Bizfone efterfulgt af den enhed, du vil benytte til opkaldet. Dette gælder også numre, som ikke er markeret med den blå farve.

Ring direkte fra søgefeltet

Udvidelsen indeholder også en funktion, der gør det muligt at ringe direkte fra adresselinjen. Her kan du enten søge efter dine eksisterende kontakter, eller du kan indtaste et telefonnummer.

Skriv Bizfone i adresselinjen, tryk på tabulatortasten  og skriv navnet på din kontakt eller nummeret på den, du vil ringe til. Tryk enter eller klik på navnet for at ringe op.

Hent Bizfone-udvidelse

Har du spørgsmål eller andet, er du velkommen til at kontakte os.

Vi håber du bliver glad for udvidelsen.

MobiKOM udviklede og lancerede Danmarks første Mobile Omstillingsbord til Smartphones i 2011 og i dag er vi et dansk teleselskab, som leverer telefoniløsninger til erhvervslivet. Vi fortsætter derfor med at forbedre og udvikle vores produkter, så de lever op til vores kunders behov og forventninger om, at vi er et af Danmarks førende teleselskaber til erhvervslivet.

Vi vil gerne gøre tingene mere enkelt og gennemskueligt. Derfor har vi valgt at tilbyde erhvervslivet en fremtidssikret telefoniløsning hvor alt funktionalitet er inkluderet i prisen. Vi tror på, at vi med vores kompetencer og erfaring i branchen kan skabe loyale og tilfredse kunder ved, at tilbyde dem løsninger hvor der er frihed til at bruge alle vores funktioner og samtidig tilbyde kunderne, at der ikke er nogen form for binding på vores løsning.

“Vi laver en unik løsning til Jer, ligesom vi har gjort til alle vores andre tilfredse kunder”

MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Sport24
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Milton Huse
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Kinnarps
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – HTH køkkener
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Daxiomatic
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Jeros