Nyheder fra MobiKOM

 

Vi opdaterer løbende siden med nye funktioner

Brug dit Microsoft-profilbillede på Bizfone

Kære Kunde

Vi har lavet en kobling mellem Bizfone-brugerens profilbillede og det billede, som er angivet på medarbejderens Microsoft-profil.

Det betyder, at hvis medarbejderen tilknytter sin Microsoft-bruger med Bizfone, vil vedkommendes Bizfone-profilbillede blive synkroniseret med billedet fra Microsoft-profilen. 

Microsoft-billede

Hvis profilbilledet senere hen skiftes på Microsoft-profilen, kan man tvinge en opdatering igennem med det samme ved at trykke Opdater ud for sit profilbillede på Bizfone.dk. Alternativt opdateres alle billeder automatisk hver nat.

Vi har lavet denne kobling, så det er muligt at indsætte og opdatere profilbilleder fra centralt hold. Benytter medarbejderen ikke Microsoft som loginmetode, vil profilbilledet forblive uændret og ikke følge ændringerne på virksomhedens Microsoft-portal.

MobiKOM udviklede og lancerede Danmarks første Mobile Omstillingsbord til Smartphones i 2011 og i dag er vi et dansk teleselskab, som leverer telefoniløsninger til erhvervslivet. Vi fortsætter derfor med at forbedre og udvikle vores produkter, så de lever op til vores kunders behov og forventninger om, at vi er et af Danmarks førende teleselskaber til erhvervslivet.

Vi vil gerne gøre tingene mere enkelt og gennemskueligt. Derfor har vi valgt at tilbyde erhvervslivet en fremtidssikret telefoniløsning hvor alt funktionalitet er inkluderet i prisen. Vi tror på, at vi med vores kompetencer og erfaring i branchen kan skabe loyale og tilfredse kunder ved, at tilbyde dem løsninger hvor der er frihed til at bruge alle vores funktioner og samtidig tilbyde kunderne, at der ikke er nogen form for binding på vores løsning.

“Vi laver en unik løsning til Jer, ligesom vi har gjort til alle vores andre tilfredse kunder”

MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Sport24
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Milton Huse
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Kinnarps
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – HTH køkkener
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Daxiomatic
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Jeros