Nyheder fra MobiKOM

 

Vi opdaterer løbende siden med nye funktioner

Deaktivering af Lokalnummer, når du ringer til en kollega

Indtil nu har det været sådan, at hvis du ringer til en kollega på vedkommendes lokalnummer, så vil kollegaen også få vist, at du ringer fra dit lokalnummer.

Nu har vi gjort det muligt, at man kan slå visningen af lokalnummeret fra, når man ringer til en kollegas lokalnummer. Gør man det, vil man i stedet vise det nummer, som man under profilstyringen i Bizfone har valgt at ringe ud med.

Lad os tage to eksempler.

Hvis lokalnummervisningen er deaktiveret:

Bo ringer til Alices lokalnummer fra Bizfone appen, hvor han har valgt sit Mobilnummer som udringningsnummer. Derfor får Alice også vist Bos Mobilnummer.

Hvis lokalnummervisningen er aktiveret:

Bo ringer til Alices lokalnummer fra Bizfone appen. Alice får vist Bos lokalnummer uanset hvad han har valgt at ringe ud med under profilstyringen i Bizfone.

Sådan fungerer det

Man kan deaktivere lokalnummervisningen på PBXadmin.dk under Indstillinger > Generelle indstillinger ved at sætte flueben i tjekboksen Deaktivér lokalnummervisning. Deaktiveringen gælder for hele løsningen og alle brugerne. Fjernes fluebenet, aktiveres lokalnummervisningen igen.

MobiKOM udviklede og lancerede Danmarks første Mobile Omstillingsbord til Smartphones i 2011 og i dag er vi et dansk teleselskab, som leverer telefoniløsninger til erhvervslivet. Vi fortsætter derfor med at forbedre og udvikle vores produkter, så de lever op til vores kunders behov og forventninger om, at vi er et af Danmarks førende teleselskaber til erhvervslivet.

Vi vil gerne gøre tingene mere enkelt og gennemskueligt. Derfor har vi valgt at tilbyde erhvervslivet en fremtidssikret telefoniløsning hvor alt funktionalitet er inkluderet i prisen. Vi tror på, at vi med vores kompetencer og erfaring i branchen kan skabe loyale og tilfredse kunder ved, at tilbyde dem løsninger hvor der er frihed til at bruge alle vores funktioner og samtidig tilbyde kunderne, at der ikke er nogen form for binding på vores løsning.

“Vi laver en unik løsning til Jer, ligesom vi har gjort til alle vores andre tilfredse kunder”

MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Sport24
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Milton Huse
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Kinnarps
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – HTH køkkener
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Daxiomatic
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Jeros