Nyheder fra MobiKOM

 

Vi opdaterer løbende siden med nye funktioner

eSIM hos MobiKOM

Vi er glade for, at vi nu kan lancere eSIM til MobiKOM.

Hvad er fordelene ved eSIM?

eSIM kan præcis det samme som et almindeligt simkort både i forhold til oprettelse, udskiftning, tyverispærring osv. Derudover er der følgende fordele:

  • Du slipper for et fysisk simkort og modtager i stedet en QR-kode med det samme, som du skal scanne på din mobiltelefon. Hvis du f.eks. mister din mobiltelefon, behøver du derfor ikke vente på at få et fysisk simkort med posten.
  • Du har mulighed for at have to forskellige numre på samme mobiltelefon. F.eks. dit arbejdsnummer på eSIM og privatnummer på et fysisk simkort.
  • eSIM er også en fordel miljømæssigt, fordi det hverken kræver plastik, papir eller transport.

Hvordan får jeg eSIM?

Hvis du ønsker at få eSIM, skal du tage fat i din forhandler, som vil kunne hjælpe dig med at bestille eSIM.

Når dit eSIM er bestilt, skal det aktiveres på Bizfone.dk. Se hvordan i vores FAQ.


Alle medarbejdere, der har et mobilabonnement hos MobiKOM, kan få eSIM, men det kræver naturligvis, at din enhed understøtter det. Du kan se en liste over de mobiltelefoner, som understøtter eSIM her.

Vær opmærksom på, at eSIM til MobiKOM ikke virker med Apple Watch, og på nuværende tidspunkt kan eSIM heller ikke understøtte datadelingskort.

Se mere om eSIM til MobiKOM i vores FAQ.

MobiKOM udviklede og lancerede Danmarks første Mobile Omstillingsbord til Smartphones i 2011 og i dag er vi et dansk teleselskab, som leverer telefoniløsninger til erhvervslivet. Vi fortsætter derfor med at forbedre og udvikle vores produkter, så de lever op til vores kunders behov og forventninger om, at vi er et af Danmarks førende teleselskaber til erhvervslivet.

Vi vil gerne gøre tingene mere enkelt og gennemskueligt. Derfor har vi valgt at tilbyde erhvervslivet en fremtidssikret telefoniløsning hvor alt funktionalitet er inkluderet i prisen. Vi tror på, at vi med vores kompetencer og erfaring i branchen kan skabe loyale og tilfredse kunder ved, at tilbyde dem løsninger hvor der er frihed til at bruge alle vores funktioner og samtidig tilbyde kunderne, at der ikke er nogen form for binding på vores løsning.

“Vi laver en unik løsning til Jer, ligesom vi har gjort til alle vores andre tilfredse kunder”

MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Sport24
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Milton Huse
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Kinnarps
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – HTH køkkener
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Daxiomatic
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Jeros