Nyheder fra MobiKOM

 

Vi opdaterer løbende siden med nye funktioner

Fælles kontaktbog på Bizfone.dk

MobiKOM lancerer den 25.06.2019 en fælles kontaktbog på Bizfone.dk. Det betyder, at I får mulighed for at få en liste med fælles kontakter, som alle medarbejdere i jeres virksomhed kan se og har adgang til på deres Bizfone.dk.

I CloudPBX admin vil det blive muligt at uploade en CSV-fil med informationer på de kontaktpersoner, der skal fremgå af den fælles kontaktbog.

 

Få overblik over dine kontakter

Sammen med den fælles kontaktbog har MobiKOM også lavet en helt ny opdeling af dine forskellige kontakter på Bizfone.dk, så du får et bedre overblik over, hvor de kommer fra. Det betyder, at du udover Alle kontakter, Kollegaer og Fælles kontaktbog, fremover vil have kontaktlisterne MobilkontakterExchange kontakter og Afdelinger.

 

Listen med eksterne kontakter, som du kender i dag, bliver opdelt i Mobilkontakter og Exchange kontakterMobilkontakter viser kontakterne i din telefonbog, hvis du via app’en har eksporteret dem til Bizfone.dk, og Exchange kontakter viser dine kontakter i Exchange, hvis du benytter Exchange integrationen. Og sidst men ikke mindst får du også en kontaktliste for hver af de afdelinger, der er i virksomheden.

 

Søg nemt dine kontakter frem

Med den fælles kontaktbog og de øvrige nye kontaktlister, er søgefunktionen på Bizfone.dk kun blevet endnu mere relevant. Derfor er søgemulighederne blevet udvidet, så man nu under alle kontaktlister, kan søge på både navn, firmanavn, telefonnumre og e-mailadresser – ligesom du har været vant til under listen Kollegaer.

Vi håber, at I bliver glad for den nye funktion – og er der spørgsmål, tager I endelig bare fat i os.

MobiKOM udviklede og lancerede Danmarks første Mobile Omstillingsbord til Smartphones i 2011 og i dag er vi et dansk teleselskab, som leverer telefoniløsninger til erhvervslivet. Vi fortsætter derfor med at forbedre og udvikle vores produkter, så de lever op til vores kunders behov og forventninger om, at vi er et af Danmarks førende teleselskaber til erhvervslivet.

Vi vil gerne gøre tingene mere enkelt og gennemskueligt. Derfor har vi valgt at tilbyde erhvervslivet en fremtidssikret telefoniløsning hvor alt funktionalitet er inkluderet i prisen. Vi tror på, at vi med vores kompetencer og erfaring i branchen kan skabe loyale og tilfredse kunder ved, at tilbyde dem løsninger hvor der er frihed til at bruge alle vores funktioner og samtidig tilbyde kunderne, at der ikke er nogen form for binding på vores løsning.

“Vi laver en unik løsning til Jer, ligesom vi har gjort til alle vores andre tilfredse kunder”

MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Sport24
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Milton Huse
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Kinnarps
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – HTH køkkener
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Daxiomatic
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Jeros