Nyheder fra MobiKOM

 

Vi opdaterer løbende siden med nye funktioner

Favoritter i Bizfone app’en

Med den nye opdatering vil du kunne sortere dine kollegaer som favoritter, gøre dem til favoritter eller fjerne dem fra favoritter – ligesom du kender det fra Bizfone.dk. Favoritter vil blive vist under Kontakter og når du vil omstille et opkald i app’en.

Indtastning af eksterne numre gjort nemmere

Samtidig har vi det gjort det nemmere f.eks. at omstille et kald til et eksternt nummer. Fremover vil man nemlig kunne indtaste nummeret direkte i søgefeltet – ligesom du kender det fra andre apps som f.eks. MobilePay. Du kan naturligvis også stadig søge efter dine kontakter i søgefeltet.

Vi håber I bliver glade for den nye opdatering til Bizfone app´en.

MobiKOM udviklede og lancerede Danmarks første Mobile Omstillingsbord til Smartphones i 2011 og i dag er vi et dansk teleselskab, som leverer telefoniløsninger til erhvervslivet. Vi fortsætter derfor med at forbedre og udvikle vores produkter, så de lever op til vores kunders behov og forventninger om, at vi er et af Danmarks førende teleselskaber til erhvervslivet.

Vi vil gerne gøre tingene mere enkelt og gennemskueligt. Derfor har vi valgt at tilbyde erhvervslivet en fremtidssikret telefoniløsning hvor alt funktionalitet er inkluderet i prisen. Vi tror på, at vi med vores kompetencer og erfaring i branchen kan skabe loyale og tilfredse kunder ved, at tilbyde dem løsninger hvor der er frihed til at bruge alle vores funktioner og samtidig tilbyde kunderne, at der ikke er nogen form for binding på vores løsning.

“Vi laver en unik løsning til Jer, ligesom vi har gjort til alle vores andre tilfredse kunder”

MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Sport24
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Milton Huse
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Kinnarps
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – HTH køkkener
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Daxiomatic
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Jeros