Nyheder fra MobiKOM

 

Vi opdaterer løbende siden med nye funktioner

Første fase af medarbejderskabeloner er klar

Nu lancerer vi vores nye medarbejderskabeloner, der gør det meget nemmere og hurtigere at opsætte og tilpasse indstillinger for medarbejderes Bizfone-brugere.

Med medarbejderskabeloner kan du selv vælge, hvilke funktioner skabelonen skal påvirke samt hvilke medarbejdere, indstillingerne skal rulles ud til.

Med medarbejderskabeloner kan du ændre følgende indstillinger direkte i PBXAdmin:

 Banke på  Køvisning
 Aktivering af softphone  Køadministrator
 Sprog  Genvejstaster
 Profiladministrator  Afdelings-SMS

 

Eksempel 1

På en ny PBX er der 20 medarbejdere i en supportafdeling.

Tidligere har det været nødvendigt at tilgå hver enkelt medarbejders Bizfone-bruger for at opsætte indstillinger, der imødekommer en support-medarbejders behov.

Nu kan du i stedet oprette en supportskabelon og udvælge de medarbejdere eller den afdeling, som skal have disse indstillinger, og udgive dem til alle på én gang.

Du kan også benytte skabelonen, hvis der senere ansættes en ny medarbejder i afdelingen, som skal have samme indstillinger.

 

Eksempel 2

På en PBX skal alle medarbejderne som standard have Banke på-funktionen aktiveret samt Bizfone.dk på engelsk.

Tidligere ville det have været nødvendigt at aktivere Banke på og sætte sproget til engelsk på hver enkelt medarbejders Bizfone-bruger.

Nu kan du nøjes med at oprette en medarbejderskabelon, hvor du vælger de ønskede indstillinger og udruller dem til de valgte medarbejdere.

 

I vores FAQ har vi lavet en guide til, hvordan du opretter en medarbejderskabelon. Se den her.

Vi håber, at I vil tage godt imod denne første fase af medarbejderskabeloner, som vil danne grundlaget for et stærkt hjælpeværktøj i fremtiden.

MobiKOM udviklede og lancerede Danmarks første Mobile Omstillingsbord til Smartphones i 2011 og i dag er vi et dansk teleselskab, som leverer telefoniløsninger til erhvervslivet. Vi fortsætter derfor med at forbedre og udvikle vores produkter, så de lever op til vores kunders behov og forventninger om, at vi er et af Danmarks førende teleselskaber til erhvervslivet.

Vi vil gerne gøre tingene mere enkelt og gennemskueligt. Derfor har vi valgt at tilbyde erhvervslivet en fremtidssikret telefoniløsning hvor alt funktionalitet er inkluderet i prisen. Vi tror på, at vi med vores kompetencer og erfaring i branchen kan skabe loyale og tilfredse kunder ved, at tilbyde dem løsninger hvor der er frihed til at bruge alle vores funktioner og samtidig tilbyde kunderne, at der ikke er nogen form for binding på vores løsning.

“Vi laver en unik løsning til Jer, ligesom vi har gjort til alle vores andre tilfredse kunder”

MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Sport24
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Milton Huse
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Kinnarps
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – HTH køkkener
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Daxiomatic
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Jeros