Nyheder fra MobiKOM

 

Vi opdaterer løbende siden med nye funktioner

Forbedringer af lydenheder på Bizfone.dk

Vi har lavet en række forbedringer af håndteringen af lydenheder på Bizfone.dk, der bl.a. gør det nemmere at tilgå lydenheder. Forbedringerne bliver rullet ud mandag den 19. september.


Ændring i standardlydindstilling

Hidtil har standardlydindstillingen for Bizfone.dk været, at lyden afspilles i alle enheder på én gang. Brugerne skulle så aktivt ændre opsætningen til deres foretrukne lydenheder. Desuden har nogle brugere oplevet, at lydindstillingerne skifter, når de til- og frakobler deres laptop i dockingstationen.

Med de nye forbedringer af standardindstillingerne benytter Bizfone.dk computerens valgte lydindstillinger, men frasorterer automatisk enheder, der ikke anses for reelle lydenheder (eksempelvis skærme). Bizfone.dk vil også huske dine indstillinger, hvis du f.eks. docker/undocker din laptop.

Bizfone.dk registrerer også automatisk ændringer i tilgængelige enheder, f.eks. hvis du tilslutter et nyt kompatibelt headset.

Vi har også tilføjet muligheden for at slå Bizfone.dk’s ringetone fra, hvis man kun ønsker en visuel notifikation, når man modtager et opkald.

Direkte adgang til lydenheder fra opkaldsboksen

Vi har gjort det nemmere og hurtigere at vælge lydenhed. Du kan let vælge eller skifte mellem lydenheder direkte i opkaldsboksen både før et opkald, ved indgående opkald og under et igangværende opkald.

 

MobiKOM udviklede og lancerede Danmarks første Mobile Omstillingsbord til Smartphones i 2011 og i dag er vi et dansk teleselskab, som leverer telefoniløsninger til erhvervslivet. Vi fortsætter derfor med at forbedre og udvikle vores produkter, så de lever op til vores kunders behov og forventninger om, at vi er et af Danmarks førende teleselskaber til erhvervslivet.

Vi vil gerne gøre tingene mere enkelt og gennemskueligt. Derfor har vi valgt at tilbyde erhvervslivet en fremtidssikret telefoniløsning hvor alt funktionalitet er inkluderet i prisen. Vi tror på, at vi med vores kompetencer og erfaring i branchen kan skabe loyale og tilfredse kunder ved, at tilbyde dem løsninger hvor der er frihed til at bruge alle vores funktioner og samtidig tilbyde kunderne, at der ikke er nogen form for binding på vores løsning.

“Vi laver en unik løsning til Jer, ligesom vi har gjort til alle vores andre tilfredse kunder”

MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Sport24
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Milton Huse
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Kinnarps
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – HTH køkkener
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Daxiomatic
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Jeros