Nyheder fra MobiKOM

 

Vi opdaterer løbende siden med nye funktioner

Indstil dine ferieåbningstider med MobiKOM

Nu er det blevet meget nemmere at tilføje undtagelser til jeres åbningstider i jeres telefoniløsning fra MobiKOM. Det er nemlig blevet muligt at tilføje en hel periode med undtagelser fremfor at taste dagene ind enkeltvis. Du skal bare klikke på Tilføj periode under Undtagelser i åbningstidsmodulet.

 

 

Det betyder, at i forbindelse med fx ferier eller andre tidspunkter med alternative åbningstider, kan i let og enkelt kan lægge en længere periode ind med undtagelser. Åbningstidsmodulet er således helt klar til den kommende sommerferieperiode!

Vi håber, at I bliver glad for den nye funktion – og er der spørgsmål, tager I endelig bare fat i os.

MobiKOM udviklede og lancerede Danmarks første Mobile Omstillingsbord til Smartphones i 2011 og i dag er vi et dansk teleselskab, som leverer telefoniløsninger til erhvervslivet. Vi fortsætter derfor med at forbedre og udvikle vores produkter, så de lever op til vores kunders behov og forventninger om, at vi er et af Danmarks førende teleselskaber til erhvervslivet.

Vi vil gerne gøre tingene mere enkelt og gennemskueligt. Derfor har vi valgt at tilbyde erhvervslivet en fremtidssikret telefoniløsning hvor alt funktionalitet er inkluderet i prisen. Vi tror på, at vi med vores kompetencer og erfaring i branchen kan skabe loyale og tilfredse kunder ved, at tilbyde dem løsninger hvor der er frihed til at bruge alle vores funktioner og samtidig tilbyde kunderne, at der ikke er nogen form for binding på vores løsning.

“Vi laver en unik løsning til Jer, ligesom vi har gjort til alle vores andre tilfredse kunder”

MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Sport24
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Milton Huse
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Kinnarps
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – HTH køkkener
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Daxiomatic
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Jeros