Nyheder fra MobiKOM

 

Vi opdaterer løbende siden med nye funktioner

Kalenderstatus og køkaldsvisning

Vi har netop tilføjet 2 nye funktioner i Bizfone. Vi har fintunet brugeroplevelsen i den nye Exchange integration, så man nu kan se en udvidet statusvisning på kalenderaftaler. Derudover er det nu blevet muligt at se, hvilken kø et indgående opkald kommer ind på.

 

Udvidet statusvisning af kalenderaftaler

Deler man sin Exchange kalender med sine kolleger i Bizfone, får de fremover en ny udvidet statusvisning af brugernes kalenderaftaler, der er baseret på den status, brugeren har givet den pågældende aftale i Outlook.

Dvs. at er der i Outlook oprettet en aftale, der fx skal vises som ‘Arbejder et andet sted’ vil dette fremgå som den nuværende status over brugerens kalenderen i Bizfone, når aftalen er i gang. Har brugeren ingen aftaler i sin kalender, vises den nuværende status som ledig. På den måde kan kolleger hurtigt se i Bizfone, om man er tilgængelig eller ej.

 

Har man flere kalenderaftaler på samme tid med forskellige statusser, rangerer Bizfone efter den status, der står længst nede på listen over de fem valgmuligheder i Outlook. Det vil sige, at har man fx to aftaler, hvor den ene har statussen ‘Ikke til stede’ og den anden ‘Optaget’ vil brugerens nuværende status i Bizfone stå som ‘Ikke til stede’.

 

Se hvilken kø opkaldet kommer fra

Derudover har vi i Bizfone gjort det muligt at se, hvilken kø et indgående opkald kommer ind på. Imens opkaldet er i gang vil køens navn også fremgå. Det er fx smart, hvis man er tilmeldt en eller flere køer, og er med til at sikre, at man altid ved om opkaldet kommer fra en kø eller direkte til én selv.

 

 

Vi håber, at alle jeres brugere bliver glade for de nye funktioner – og er der spørgsmål, tager I endelig bare fat i os.

MobiKOM udviklede og lancerede Danmarks første Mobile Omstillingsbord til Smartphones i 2011 og i dag er vi et dansk teleselskab, som leverer telefoniløsninger til erhvervslivet. Vi fortsætter derfor med at forbedre og udvikle vores produkter, så de lever op til vores kunders behov og forventninger om, at vi er et af Danmarks førende teleselskaber til erhvervslivet.

Vi vil gerne gøre tingene mere enkelt og gennemskueligt. Derfor har vi valgt at tilbyde erhvervslivet en fremtidssikret telefoniløsning hvor alt funktionalitet er inkluderet i prisen. Vi tror på, at vi med vores kompetencer og erfaring i branchen kan skabe loyale og tilfredse kunder ved, at tilbyde dem løsninger hvor der er frihed til at bruge alle vores funktioner og samtidig tilbyde kunderne, at der ikke er nogen form for binding på vores løsning.

“Vi laver en unik løsning til Jer, ligesom vi har gjort til alle vores andre tilfredse kunder”

MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Sport24
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Milton Huse
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Kinnarps
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – HTH køkkener
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Daxiomatic
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Jeros