Nyheder fra MobiKOM

 

Vi opdaterer løbende siden med nye funktioner

Ny opdatering til Bizfone app’en

I løbet af uge 21 bliver det muligt at logge ind med dine Microsoft-brugeroplysninger på Bizfone.dk og i Bizfone app’en.


Helt ny loginskærm

Fremover vil du derfor møde en helt ny loginskærm på både Bizfone.dk og i Bizfone app’en, hvor man kan vælge at logge ind med Microsoft.

Første gang du gør det, vil du blive bedt om at indtaste dine Bizfone-loginoplysninger for at tilknytte din Microsoft-bruger med din Bizfone-bruger.


Et og samme login til både Microsoft og Bizfone

Ved at logge ind med Microsoft på Bizfone sikrer du, at dit login til Bizfone altid er det samme som dit Microsoft-login.

Du vil naturligvis også stadig kunne logge ind med dine normale Bizfone-loginoplysninger.

MobiKOM udviklede og lancerede Danmarks første Mobile Omstillingsbord til Smartphones i 2011 og i dag er vi et dansk teleselskab, som leverer telefoniløsninger til erhvervslivet. Vi fortsætter derfor med at forbedre og udvikle vores produkter, så de lever op til vores kunders behov og forventninger om, at vi er et af Danmarks førende teleselskaber til erhvervslivet.

Vi vil gerne gøre tingene mere enkelt og gennemskueligt. Derfor har vi valgt at tilbyde erhvervslivet en fremtidssikret telefoniløsning hvor alt funktionalitet er inkluderet i prisen. Vi tror på, at vi med vores kompetencer og erfaring i branchen kan skabe loyale og tilfredse kunder ved, at tilbyde dem løsninger hvor der er frihed til at bruge alle vores funktioner og samtidig tilbyde kunderne, at der ikke er nogen form for binding på vores løsning.

“Vi laver en unik løsning til Jer, ligesom vi har gjort til alle vores andre tilfredse kunder”

MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Sport24
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Milton Huse
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Kinnarps
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – HTH køkkener
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Daxiomatic
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Jeros