Nyheder fra MobiKOM

 

Vi opdaterer løbende siden med nye funktioner

Nu kan du få Busylight til din MobiKOM-løsning

MobiKOM kommer nu med Busylight, der er en lille lysende enhed, som fx kan sættes på din computerskærm, og som tydeligt viser dine kolleger, om du taler i telefon eller ej.

 

Busylight viser din telefonistatus for alle dine enheder

Det helt unikke ved MobiKOMs Busylight er, at den afspejler din telefonistatus uanset hvilken en af dine enheder, du benytter. Det betyder fx, at hvis du taler i din mobiltelefon, vil Busylight vise dig som optaget. Det samme gælder, hvis du bruger Bizfone.dk eller din bordtelefon.

 

Busylight er fx smart, hvis du arbejder i et åbent kontormiljø eller et callcenter, hvor mange bruger headsets til deres telefonsamtaler. På den måde kan dine kolleger let se, hvornår de må forstyrre dig.

Busylight lyser grønt, når du er ledig, rødt, når du taler i telefon og blinker blåt idet du modtager et opkald. Har du aktiveret DND (Do not Disturb), der afviser alle dine opkald, lyser Busylight desuden hvidt, og er du logget ud af din computer, vil den lyse gult. Derudover har du mulighed for at aktivere en indbygget ringetone i din Busylight og justere lydstyrken.

 

 

Hvordan får jeg Busylight?

Det eneste du skal anskaffe dig er selve Busylight-hardwaren. MobiKOMs løsning er kompatibel med Busylights fra mærket Kuando, hvor du kan vælge mellem modellen Alpha eller Omega. Begge varianter kan du købe direkte hos os i webshoppen.

Selve softwaren til Busylight er inkluderet i din nuværende MobiKOM-løsning, og kan hentes på Bizfone.dk under indstillinger.

Er du interesseret i at få Busylight eller har spørgsmål til det, så tage endelig kontakt til os.

MobiKOM udviklede og lancerede Danmarks første Mobile Omstillingsbord til Smartphones i 2011 og i dag er vi et dansk teleselskab, som leverer telefoniløsninger til erhvervslivet. Vi fortsætter derfor med at forbedre og udvikle vores produkter, så de lever op til vores kunders behov og forventninger om, at vi er et af Danmarks førende teleselskaber til erhvervslivet.

Vi vil gerne gøre tingene mere enkelt og gennemskueligt. Derfor har vi valgt at tilbyde erhvervslivet en fremtidssikret telefoniløsning hvor alt funktionalitet er inkluderet i prisen. Vi tror på, at vi med vores kompetencer og erfaring i branchen kan skabe loyale og tilfredse kunder ved, at tilbyde dem løsninger hvor der er frihed til at bruge alle vores funktioner og samtidig tilbyde kunderne, at der ikke er nogen form for binding på vores løsning.

“Vi laver en unik løsning til Jer, ligesom vi har gjort til alle vores andre tilfredse kunder”

MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Sport24
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Milton Huse
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Kinnarps
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – HTH køkkener
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Daxiomatic
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Jeros