Nyheder fra MobiKOM

 

Vi opdaterer løbende siden med nye funktioner

Ny funktion i Bizfone-app: Medarbejdernoter

I den nyeste opdatering af Bizfone-appen til iOS og Android (version 4.8.0), der kommer inden for de næste par dage, har vi implementeret ‘Medarbejdernote’, som du kender fra Bizfone.dk. 

På Hjemmeskærmen kan man nu i toppen se alle aktive medarbejdernoter i virksomheden:

Når en kontakt har oprettet en note, kan noten også ses inde på kontakten:

Ligesom på Bizfone.dk kan du sætte en udløbstid på noten, så den automatisk slettes. Du kan også redigere eller slette dine kollegaers noter. Medarbejdernoter indgår også, når du søger efter kontakter, så du f.eks. nemt kan søge efter, om der er nogen medarbejdere, der er syge eller arbejder hjemmefra. 

MobiKOM udviklede og lancerede Danmarks første Mobile Omstillingsbord til Smartphones i 2011 og i dag er vi et dansk teleselskab, som leverer telefoniløsninger til erhvervslivet. Vi fortsætter derfor med at forbedre og udvikle vores produkter, så de lever op til vores kunders behov og forventninger om, at vi er et af Danmarks førende teleselskaber til erhvervslivet.

Vi vil gerne gøre tingene mere enkelt og gennemskueligt. Derfor har vi valgt at tilbyde erhvervslivet en fremtidssikret telefoniløsning hvor alt funktionalitet er inkluderet i prisen. Vi tror på, at vi med vores kompetencer og erfaring i branchen kan skabe loyale og tilfredse kunder ved, at tilbyde dem løsninger hvor der er frihed til at bruge alle vores funktioner og samtidig tilbyde kunderne, at der ikke er nogen form for binding på vores løsning.

“Vi laver en unik løsning til Jer, ligesom vi har gjort til alle vores andre tilfredse kunder”

MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Sport24
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Milton Huse
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Kinnarps
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – HTH køkkener
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Daxiomatic
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Jeros