Nyheder fra MobiKOM

 

Vi opdaterer løbende siden med nye funktioner

Ny opdatering til Bizfone app’en

Nu er der en ny opdatering klar til Bizfone app´en. Læs med herunder, og se hvad den byder på.

 

Fælles kontaktbog

Din virksomheds fælles kontaktbog, som du indtil nu kun har haft adgang til på Bizfone.dk, findes nu også under Kontakter i app’en, så du let kan tilgå den på mobilen. Sammen med den fælles kontaktbog, har du nu også kontaktlisten Mobilkontakter, der viser kontakterne i din telefonbog på mobilen. Udover dem, har du naturligvis stadig kontaktlisterne Alle og Kollegaer, som du kender det i dag.

 

 

Ingen fælles kontakter i telefonbogen
Selvom den fælles kontaktbog nu er en del af app’en, behøver du ikke at have virksomhedens fælles kontakter liggende på mobilen. Kontakterne ligger nemlig i skyen, så når du får et opkald fra én af dine arbejdskontakter, kan app’en stadig vise navnet på den, der ringer. Det er altså ikke nødvendigt at tilføje sine arbejdskontakter til sin private telefonbog, hvis man gerne vil holde det adskilt.

 

 

Udvidet medarbejderinfo vises nu også i app’en
Opdateringen indbefatter også, at de udvidede medarbejderinfo som fx afdelingsinfo, kontaktmobil, kompetencer, ferieafløser osv., også kan ses i app’en under hver medarbejder. Du kan derfor nu også søge på alle de udvidede medarbejderinfo i app’en.

 

 

Bizfone app’en på engelsk
Sidst men ikke mindst kan du nu også få Bizfone app’en på engelsk. Ved at skifte sproget på telefonens styresystem til fx engelsk vil app’en automatisk skifte sprog. Den engelske version af app’en omfatter en lang række sprog. Det betyder, at hvis du ændrer sproget på telefonen til fx norsk, tysk, fransk, spansk osv. vil app’en automatisk også være på engelsk.

 

 

Alle de nye forbedringer i Bizfone app’en kommer til både Android og iOS. Vi håber, at I bliver glade for den nye opdatering.

MobiKOM udviklede og lancerede Danmarks første Mobile Omstillingsbord til Smartphones i 2011 og i dag er vi et dansk teleselskab, som leverer telefoniløsninger til erhvervslivet. Vi fortsætter derfor med at forbedre og udvikle vores produkter, så de lever op til vores kunders behov og forventninger om, at vi er et af Danmarks førende teleselskaber til erhvervslivet.

Vi vil gerne gøre tingene mere enkelt og gennemskueligt. Derfor har vi valgt at tilbyde erhvervslivet en fremtidssikret telefoniløsning hvor alt funktionalitet er inkluderet i prisen. Vi tror på, at vi med vores kompetencer og erfaring i branchen kan skabe loyale og tilfredse kunder ved, at tilbyde dem løsninger hvor der er frihed til at bruge alle vores funktioner og samtidig tilbyde kunderne, at der ikke er nogen form for binding på vores løsning.

“Vi laver en unik løsning til Jer, ligesom vi har gjort til alle vores andre tilfredse kunder”

MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Sport24
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Milton Huse
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Kinnarps
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – HTH køkkener
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Daxiomatic
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Jeros