Nyheder fra MobiKOM

 

Vi opdaterer løbende siden med nye funktioner

Prioriter virksomhedens køer

Nu kommer vi med en ny smart funktion, der gør det muligt at prioritere virksomhedens forskellige køer.

Når køerne er prioriteret og funktionen er aktiveret, styrer den, hvornår agenterne modtager kald fra de forskellige køer, som de er tilmeldt.

Lad os tage et eksempel. Hvis du f.eks. er tilmeldt som agent på to køer, vil du altid først få kald fra den kø, som har 1. prioritet. Når køen med 1. prioritet er tom, vil du dernæst modtage kald fra køen med 2. prioritet. Bliver køen med 1. prioritet aldrig tømt, vil du således aldrig få kald fra køen med 2. prioritet.

Sådan aktiverer du Prioritering af køer i PBXadmin

1. Under menupunktet Køer klikker du på knappen Prioritering af køer.

2. Sæt flueben ud for Aktiver funktion i dialogboksen og tryk på Gem.

3. Ud for hver kø kan du nu vælge prioriteringen. Tryk til sidst på Opdater system, for at få ændringerne til at slå igennem.

MobiKOM udviklede og lancerede Danmarks første Mobile Omstillingsbord til Smartphones i 2011 og i dag er vi et dansk teleselskab, som leverer telefoniløsninger til erhvervslivet. Vi fortsætter derfor med at forbedre og udvikle vores produkter, så de lever op til vores kunders behov og forventninger om, at vi er et af Danmarks førende teleselskaber til erhvervslivet.

Vi vil gerne gøre tingene mere enkelt og gennemskueligt. Derfor har vi valgt at tilbyde erhvervslivet en fremtidssikret telefoniløsning hvor alt funktionalitet er inkluderet i prisen. Vi tror på, at vi med vores kompetencer og erfaring i branchen kan skabe loyale og tilfredse kunder ved, at tilbyde dem løsninger hvor der er frihed til at bruge alle vores funktioner og samtidig tilbyde kunderne, at der ikke er nogen form for binding på vores løsning.

“Vi laver en unik løsning til Jer, ligesom vi har gjort til alle vores andre tilfredse kunder”

MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Sport24
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Milton Huse
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Kinnarps
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – HTH køkkener
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Daxiomatic
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Jeros