Nyheder fra MobiKOM

 

Vi opdaterer løbende siden med nye funktioner

Skjul medarbejdere i Bizfone

MobiKOM lancerer nu en ny funktion, der giver mulighed for at skjule medarbejdere i Bizfone.

Hidtil har alle virksomhedens medarbejdere været synlige for resten af virksomheden i Bizfone. Med den nye funktion kan du skjule personer, som ikke er relevante for virksomhedens ansatte at se i deres kontaktbog.

Administratoren har mulighed for at udvælge, hvilke medarbejdere der skal skjules for alle virksomhedens brugere på Bizfone.dk og i Bizfone-appen.

Det kan f.eks. være hotelværelser, som kun kan ringe ud, eller det kan være personer, som ikke er relevante for størstedelen af virksomhedens ansatte, fordi de kun benyttes af ganske få brugere.

Den nye funktion gør Bizfone endnu mere overskuelig og brugervenlig for de enkelte brugere.

Sådan skjuler du medarbejderne
Ønsker du at skjule medarbejdere i Bizfone, skal du i virksomhedens PBXadmin under punktet ‘Indstillinger’ vælge ‘Generelle indstillinger’ og sætte flueben i ‘Tillad at skjule medarbejdere’.

 

Vælg ‘Medarbejdere’ under menupunktet ‘Basale funktioner’. Her kan du nu sætte flueben ud for de medarbejdere, du ønsker at skjule, hvorefter de ikke længere vil være synlige for den pågældende virksomheds Bizfone-brugere.

 

 

Vi håber I får glæde af den nye funktion og hvis der er spørgsmål eller andet, så tag endelig kontakt til os.

MobiKOM udviklede og lancerede Danmarks første Mobile Omstillingsbord til Smartphones i 2011 og i dag er vi et dansk teleselskab, som leverer telefoniløsninger til erhvervslivet. Vi fortsætter derfor med at forbedre og udvikle vores produkter, så de lever op til vores kunders behov og forventninger om, at vi er et af Danmarks førende teleselskaber til erhvervslivet.

Vi vil gerne gøre tingene mere enkelt og gennemskueligt. Derfor har vi valgt at tilbyde erhvervslivet en fremtidssikret telefoniløsning hvor alt funktionalitet er inkluderet i prisen. Vi tror på, at vi med vores kompetencer og erfaring i branchen kan skabe loyale og tilfredse kunder ved, at tilbyde dem løsninger hvor der er frihed til at bruge alle vores funktioner og samtidig tilbyde kunderne, at der ikke er nogen form for binding på vores løsning.

“Vi laver en unik løsning til Jer, ligesom vi har gjort til alle vores andre tilfredse kunder”

MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Sport24
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Milton Huse
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Kinnarps
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – HTH køkkener
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Daxiomatic
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Jeros