Nyheder fra MobiKOM

 

Vi opdaterer løbende siden med nye funktioner

Tag Bizfone-kald på Jabra headset

Kære Kunde

Mange brugere er vant til at kunne tage kald på deres headsets knapper, når de benytter bordtelefoner eller andre enheder. Vi har meget naturligt oplevet en stor efterspørgsel på at kunne det samme med kald på Bizfone.dk.

Derfor har vi nu udviklet en ny funktion, der gør det muligt også at besvare kald på Jabra-headsets på Bizfone.dk – enten ved at trykke på en knap på headsettet eller blot tage headsettet på, hvis din model understøtter dette.

Funktionen kommer ud til brugerne mandag den 15. juni og understøttes af serierne Jabra Engage, Jabra Evolve, Jabra Pro, Jabra Biz og Jabra Speak.

Jabra og Google Chrome 

Vi har i første omgang valgt at understøtte denne mulighed til Jabra-headsets, da det klart er vores bedst sælgende mærke i vores headset-sortiment.

Udover at headsettet skal være en Jabra-model, og at du skal have installeret softwaren hertil, skal brugeren også benytte Bizfone.dk i Google Chrome, da en Chrome-udvidelse fra Jabra er nødvendig, for at kaldet kan tages på headsettet.

Find opsætningen på Bizfone.dk

Den enkelte kunde kan let opsætte funktionen under Indstillinger på Bizfone.dk. Her vil der under Ring med Bizfone komme et nyt punkt, hvor brugeren trin for trin bliver ledt igennem opsætningen. Efter hvert trin i opsætningen skal man trykke Opdater inde på Bizfone.dk, for at ændringen slår igennem.

De Jabra-programmer, som man i opsætningen bliver bedt om at installere, skal brugeren ikke gøre noget ved efterfølgende. Når de først er installeret og man har fulgt resten af opsætningen på Bizfone.dk, er funktionen klar til brug.

MobiKOM udviklede og lancerede Danmarks første Mobile Omstillingsbord til Smartphones i 2011 og i dag er vi et dansk teleselskab, som leverer telefoniløsninger til erhvervslivet. Vi fortsætter derfor med at forbedre og udvikle vores produkter, så de lever op til vores kunders behov og forventninger om, at vi er et af Danmarks førende teleselskaber til erhvervslivet.

Vi vil gerne gøre tingene mere enkelt og gennemskueligt. Derfor har vi valgt at tilbyde erhvervslivet en fremtidssikret telefoniløsning hvor alt funktionalitet er inkluderet i prisen. Vi tror på, at vi med vores kompetencer og erfaring i branchen kan skabe loyale og tilfredse kunder ved, at tilbyde dem løsninger hvor der er frihed til at bruge alle vores funktioner og samtidig tilbyde kunderne, at der ikke er nogen form for binding på vores løsning.

“Vi laver en unik løsning til Jer, ligesom vi har gjort til alle vores andre tilfredse kunder”

MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Sport24
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Milton Huse
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Kinnarps
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – HTH køkkener
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Daxiomatic
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Jeros