Nyheder fra MobiKOM

 

Vi opdaterer løbende siden med nye funktioner

Webopslag til eksterne systemer

For nyligt lancerede vi på Bizfone.dk en webopslagsfunktionen til 118.dk. Nu har vi udviklet integrationen Webopslag, som giver dig mulighed for let at indsætte en URL til et valgfrit eksternt system, som du ønsker at lave webopslag i.

Det kan f.eks. være et CRM-system, der indeholder oplysninger på jeres kunder, hvor du ønsker at slå nummeret op på den, der ringer. På den måde kan du nemt få alle kundens informationer frem på skærmen, imens du taler med dem.
 

Sådan fungerer det

Når du modtager et opkald, klikker du først på de tre prikker i opkaldsboksen. Derefter trykker du på link-ikonet ud for det eksterne system, hvor du vil lave webopslaget. Nu åbner et nyt browservindue med det eksterne system, hvor opslaget laves.

I eksemplet nedenfor er der tilføjet et webopslag, der slår det nummer op på den, der ringer, i systemet Zendesk.

Sådan tilføjer du et webopslag

Du skal tilføje webopslaget til det eksterne system i PBXAdmin. Se hvordan i vores FAQ. Når webopslaget er tilføjet, er det tilgængeligt for alle medarbejdere på Bizfone.dk.

Vær opmærksom på, at det eksterne system, der linkes til, naturligvis skal understøtte webopslag.

MobiKOM udviklede og lancerede Danmarks første Mobile Omstillingsbord til Smartphones i 2011 og i dag er vi et dansk teleselskab, som leverer telefoniløsninger til erhvervslivet. Vi fortsætter derfor med at forbedre og udvikle vores produkter, så de lever op til vores kunders behov og forventninger om, at vi er et af Danmarks førende teleselskaber til erhvervslivet.

Vi vil gerne gøre tingene mere enkelt og gennemskueligt. Derfor har vi valgt at tilbyde erhvervslivet en fremtidssikret telefoniløsning hvor alt funktionalitet er inkluderet i prisen. Vi tror på, at vi med vores kompetencer og erfaring i branchen kan skabe loyale og tilfredse kunder ved, at tilbyde dem løsninger hvor der er frihed til at bruge alle vores funktioner og samtidig tilbyde kunderne, at der ikke er nogen form for binding på vores løsning.

“Vi laver en unik løsning til Jer, ligesom vi har gjort til alle vores andre tilfredse kunder”

MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Sport24
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Milton Huse
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Kinnarps
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – HTH køkkener
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Daxiomatic
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Jeros