Nyheder fra MobiKOM

 

Vi opdaterer løbende siden med nye funktioner

VoLTE og Wifi-opkald

Onsdag nat den 4. november opgraderer MobiKOM vores kunder i TDC’s netværk. Det betyder, at dit mobilabonnement opgraderes til at kunne foretage opkald på 4G-netværket (VoLTE) samt via WiFi-netværk.

Det betyder i korte træk, at du kan opleve forbedret dækning og talekvalitet såfremt din smartphone understøtter teknologien. Opgraderingen sker i løbet af natten.

VIGTIGT: Ved denne opgradering, vil mobiltelefonen miste forbindelsen til mobilnetværket hvilket betyder, at man ikke kan modtage opkald eller SMS indtil man enten har genstartet sin telefon, foretager et opkald eller sender en almindelig SMS.

Så for at modtage opkald og/eller SMS’er er det vigtigt, at telefonen slukkes og tændes igen, eller at der foretages et opkald fra den.

Onsdag eftermiddag før I bliver opgraderet på netværket, vil alle jeres mobiler modtage en SMS fra MobiKOM, som orienterer hver mobilbruger om, at de bliver opgraderet og at de skal genstarte deres telefon, når de står op dagen efter, altså torsdag den 5. november om morgenen og ser således ud. 

Hvad er Voice over LTE?

Voice over LTE, også kaldet VoLTE, kender du måske bedre som “Tale over 4G”. Det er ikke mange, der har været bevidst om det, men faktisk har man før i tiden ikke kunnet snakke i telefon over 4G-netværket, da 4G kun understøttede datatrafik. Med VoLTE kan man nu også tale over 4G, som giver bedre lydkvalitet og dækning.

Læs her hvordan du aktiverer VoLTE

Hvad er WiFi-opkald?

WiFi-opkald gør, at du kan ringe over dit WiFi-netværk med din mobiltelefon. Dette er især godt, hvis du befinder dig i tætisolerede eller beton-baserede lokaler – eller langt fra en mobilmast.

WiFi-opkald bliver takseret ligesom alle dine andre opkald på mobilen.

Læs her hvordan du aktiverer WiFi-opkald

Få mere information
Ønsker du mere information, kan du læse mere i MobiKOMs FAQ eller tage fat i os.

MobiKOM udviklede og lancerede Danmarks første Mobile Omstillingsbord til Smartphones i 2011 og i dag er vi et dansk teleselskab, som leverer telefoniløsninger til erhvervslivet. Vi fortsætter derfor med at forbedre og udvikle vores produkter, så de lever op til vores kunders behov og forventninger om, at vi er et af Danmarks førende teleselskaber til erhvervslivet.

Vi vil gerne gøre tingene mere enkelt og gennemskueligt. Derfor har vi valgt at tilbyde erhvervslivet en fremtidssikret telefoniløsning hvor alt funktionalitet er inkluderet i prisen. Vi tror på, at vi med vores kompetencer og erfaring i branchen kan skabe loyale og tilfredse kunder ved, at tilbyde dem løsninger hvor der er frihed til at bruge alle vores funktioner og samtidig tilbyde kunderne, at der ikke er nogen form for binding på vores løsning.

“Vi laver en unik løsning til Jer, ligesom vi har gjort til alle vores andre tilfredse kunder”

MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Sport24
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Milton Huse
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Kinnarps
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – HTH køkkener
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Daxiomatic
MobiKOM telefoni – Reference og kunde logo – Jeros